Millor curt que llarg… » » Succés (XII)

Succés (XII)

Sempre ho havia tingut clar. Allò era el més important. De fet, quan preguntava algú, sempre era això l’aspecte que el fèia decidir-se, i per eixa raó no acabava d’entendre com, ara, no hi havia fet cas. No entenia com un capritx li havia fet canviar d’aquella manera.

I és que, el més important per a ell quan havia canviat de telèfon mòbil era la duració de la bateria. Però ara, pel capritx de tindre un esmartfoun, el canvi havia sigut radical. Entre guàsap, Alquimia, Apalabrados i alguna cosa més, podia donar les gràcies si la bateria arribava a aguantar més d’un dia.

Una resposta a “Succés (XII)”

  1. amparo diu:

    El guàsap és massa!!!
    no l’use molt però reconec que està molt be!

Deixa una resposta

*


Aneu a la barra d'eines