msgbartop
Reflexions d'un projecte de persona 2.0
msgbarbottom

27 Sep 12 El poder de lo xicotet

Molts dels que em coneixeu, sabeu que soc un amant dels xicotets detalls, de les xicotetes coses. Des de sempre, tinc la creença que es poden arribar a grans resultats, consecuència de acumulació de molts xicotets actes, els actes del dia a dia.

Eixa creença va a cobrar rellevança de nou ara, que com sabeu arriben les festes de Sella, ací, un any més, podrem comprovar, com la constancia d’un grup d’amics, fent xicotetes coses, que a més a més, fomenten la convivència i la diversitat d’actes durant l’any, acaba per conseguir força suficient per portar endavant el pes de la festa major del nostre poble.

Quin millor exemple per demostrar que les xicotetes coses, les coses del dia a dia, poden arribar a grans resultats. No ens fan falta grans inversors que a la mínima que fallen les coses, ens deixen tirants i sense festa. Sella te algo especial, i es molt rica amb això, la suma de moltes activitats, on la gent del poble, busca un benefici comú, i on sempre, si en falla alguna (activitat, es suposa), tindrem altres moltes oportunitats, per portar endavant, la nostra festa.

Bones festes a tots!!!

08 Sep 12 Porno política

Dimissió no han tardat en demanar alguns per a la concejal de Yebenes, després de haber-se publicat un vídeo eròtic, seu, a una web.

Entretant, i mentre demanem dimissió a una concejal que en la seua intimitat ha fet qualsevol cosa, que algú ha usat, per difamar-la, calumniar-la i atentar a la seua privacitat,….

Mentre demanem la seua dimisió, mantenim polítics enxufats, que envien a “que se jodan” tots els parats del país.

11 Ago 12 I tu, en que pots col·laborar?

Diferents son els models econòmics, possibilitats i cobertures que ens ofereix el sistema econòmic actual. En este sistema, conegudes son, especialment i per desgracia en els últims anys, les cobertures de desocupació, no excloses de polèmica, en els últims temps.

Les veus critiques, d’estes ajudes, indiquen que a major cobertura de desocupació, major taxa de parats, ja que desmotiven la incorporació de treballadors al mercat laboral, si bé, el que es cert, es que no es pot deixar, i el nostre sistema, no deu  permetre, encara que siga per motius morals, que cap família, que no trobe ocupació, es quede sense cap tipus d’ingrés.

La veritat, es que el dilema que es planteja, es on es troba realment el punt d’equilibri, entre la desmotivació a tornar al mercat laboral i/o l’ajuda mínima de subsistència.

Actualment, al respecte, podem veure molts debats, al voltant de la continuïtat, o no continuïtat de l’ajuda coneguda com els 400 € (Plan Prepara).

Potser, calga anar un poc mes enllà de la simple prestació econòmica, i una possible solució, que no veig que ningú  es planteja, siga vincular l’ajuda, a treballs socials, relacionats amb el seu camp de professional.

Este tipus d’ajuda vinculada a treballs socials, a més d’ajudar a incrementar el benestar conjunt de la societat, contribueix a que el aturat, després de molts mesos, sense cap treball, es senta útil de nou, per a una societat, que no li pot transmetre cap sensació d’exclusió.

En una època, en la que els aturats augmenten sense treva (i les prestacions per desocupació, en consonància) i per altre costat, estem sofrint, la major retallada de servicis públics de les últimes dècades, tant complicat seria arribar a un punt d’equilibri?

Per què ningú pregunta als aturats:

I tu, en que pots col·laborar?

Ir a la barra de herramientas