msgbartop
Reflexions d'un projecte de persona 2.0
msgbarbottom

27 Sep 12 El poder de lo xicotet

Molts dels que em coneixeu, sabeu que soc un amant dels xicotets detalls, de les xicotetes coses. Des de sempre, tinc la creença que es poden arribar a grans resultats, consecuència de acumulació de molts xicotets actes, els actes del dia a dia.

Eixa creença va a cobrar rellevança de nou ara, que com sabeu arriben les festes de Sella, ací, un any més, podrem comprovar, com la constancia d’un grup d’amics, fent xicotetes coses, que a més a més, fomenten la convivència i la diversitat d’actes durant l’any, acaba per conseguir força suficient per portar endavant el pes de la festa major del nostre poble.

Quin millor exemple per demostrar que les xicotetes coses, les coses del dia a dia, poden arribar a grans resultats. No ens fan falta grans inversors que a la mínima que fallen les coses, ens deixen tirants i sense festa. Sella te algo especial, i es molt rica amb això, la suma de moltes activitats, on la gent del poble, busca un benefici comú, i on sempre, si en falla alguna (activitat, es suposa), tindrem altres moltes oportunitats, per portar endavant, la nostra festa.

Bones festes a tots!!!

Llegir comentaris

 1. |

  Hola, has llegit “Lo pequeño es hermoso” del economista E.F. Schumacher?

  Reply to this comment
 2. |

  Pues la veritat és q no, però m’ho apunte com pròxima lectura, jejejejeje

  Reply to this comment
 3. |

  Es la meua actual lectura, en acabar te la passe 😉

  Reply to this comment

Enviar un comentari

*

Ir a la barra de herramientas