Crònica 3a Jornada de Perxa

Perapo4

Crònica 3a Jornada de Perxa

Les partides del cap de setmana van començar el passat divendres amb la Partida de Festes de Benitatxell. Àlvaro, Hector i Pablo es van enfrontar a Jan, Santi i Jordi. En cada equip va jugar un jugador local. La partida va ser prou vistosa per als espectadors i van arribar a igualar a nou. Tant Pablo com Jordi van demostrar un molt bon nivell.

Dissabte de vesprada va jugar Jordi en Petrer. Va formar parella amb Àngel i van perdre per 60-40 contra Boineta i Conillet.

Pel que respecta a la Lliga de Perxa hem de dir que aquest cap de setmana ha afrontat la seua tercera jornada amb els següents resultats per als nostres equips:

Sella A 10 – Murla 5. Primera victòria de la Lliga i tres punts molt importants contra un rival directe. Murla és un equip amb moltíssima joventut i una pegada molt bona. Li va faltar un poc de sort en moments claus i Sella ho va saber aprofitar. Els nostres van jugar ben compenetrats i a bon nivell, millorant de manera notable les actuacions de les dos primeres jornades. Molt bon ambient de públic per gaudir d’aquesta modalitat de Perxa que ens deixa unes partides molt vistoses i amb moltes jugades espectaculars. A seguir així !!

Tibi 10 – Sella B 7. Molt bon punt de Sella B en la canxa d’un dels líders i favorits com és l’equip de Tibi. La partida es va jugar al carrer artificial. La partida va anar 3-0, 4-1, 4-3, 5-3, 5-4, 5-6, 6-6, 6-7, 7-7 i 10-7. De tots els jugadors podem destacar a Jesús. Al igual que la primera jornada va mostrar un nivell altíssim. Pegada, cames, coneixement i intel•ligència. Tot un espectacle. Bona partida de Sella B que suma el seu segon punt a la Lliga.

1

Sella D 10 – Relleu 0. Amb els tres punts Sella D es situa en la part alta de la classificació.

2

El proper cap de setmana serà destacat per l’assistència d’alguns dels nostres alumnes i del monitor al Campus de Pilota del Trinquet de Benidorm. A més, vos esperem a tots en La Plaça per gaudir del “derby” de primera: Sella B vs Sella A !!!!

Quant a l'autor

apo4 administrator