LA LLIGA JA HA COMENÇAT!!

Perapo4

LA LLIGA JA HA COMENÇAT!!

Com cada temporada el inici d’aquesta competició suposa un moment especial. S’ha disputat la primera jornada de la Lliga a Llargues i Palma 2015. En aquesta jornada inicial han participat 5 equips del nostre Club, i ho han fet amb resultats diferents però tots han aconseguit sumar punts.

kiko1palmaLlargues 1ª: PARCENT 0SELLA 10. Partida amb molta superioritat de Sella. Podem destacar algunes absències com la banca titular de Parcent i un resto, així com l’absència de Jordi amb l’equip de Sella que tenia partida al Trinquet de la Copa 2. La partida ha sigut rápida i Àlvaro ha estat a un molt bon nivell. Ben acompanyat dels nostres jugadors hem sumat els 3 primers punts d’aquesta temporada. Hem jugat concentrats, segurs i sense confiances.
Llargues 2ª: SELLA 10MURLA 0. Sella guanya a Murla i suma els primers tres punts de la temporada en aquesta jornada inicial.
Palma 1ª: SELLA 8TIBI “B” 10. La partida va anar 2-0, 2-2, 4-4, 4-8, 8-8 i 8-10 definitiu. Partida de 2 hores de duració. Després d’un inici igualat, els nostres jugadors van patir un baixó que Tibi, amb un joc espectacular en algunes accions, va saber aprofitar per posar un inquietant 4-8 que casi pareixia definitiu. Però no va ser així. Un xicotet baixó de Tibi i Sella va aprofitar per millorar i reenganxar-se a la partida. 4 jocs seguits i empat a 8. Els últims jocs hagueren pogut caure dels dos costats. Repartiment de punts amb triomf final per als visitants. Bon ambient de públic per a ser la primera jornada.
dani2palmabPalma 2ª: SELLA “B” 9BENIMAGRELL 10. La partida ha anat 0-2, 3-2, 3-5, 5-5, 7-7, 8-9, 9-9 i 9-10 per als visitants en una partida de més de 2 hores de duració. Partida molt entretinguda i amb algunes accions de qualitat i vistoses per al públic. L’equip de Sella ha alternat accions molt meritòries amb altres de menys encert. Tot i la irregularitat cal destacar el no rendir-se i estar a punt de guanyar a un equip dels forts i dels que estarán dalt lluitant als primers llocs.
Palma 2ª: BENIMANTELL 5SELLA “C” 10. Gran començament jugant de visitant en un carrer difícil com el de Benimantell. Cal destacar la tranquilitat i saber de tot l’equip, però sobre tot de la jove banca Vicent que ha cuallat la seua millor partida des de que està traent. Be tot l’equip en una partida molt entretinguda i més igualada del que reflexa el marcador. El tanteig ha anat 0-1, 1-1, 1-2, 2-2, 2-4 i en eixe moment s’ens escapa una pilota per distanciar-nos 3 jocs…moment psicològic negatiu i fan el 4-4. Però no ens venim avall i continuem avant. 4-7, 5-7 i 5-8. Gran debut ¡!
La semana que ve a per la segona jornada. Tot i ser tan sols la segona jornada es viuran partides que ja comencen a tindre la seua importancia tant a Llargues com a Palma. Esperem a tota l’afició en la Plaça i a les partides de visitant. Va de bó!!

Quant a l'autor

apo4 administrator