2a Jornada de la lliga

Perapo4

2a Jornada de la lliga

 1ª Palma: Benidorm 10Sella 8. Benidorm remunta un 2-8 i val en contra i acaba guanyant la partida. Fins el 2-8 el joc de Sella ha sigut casi perfecte tant al traure com al resto. Pareixia que podiem sumar els 3 punts en Benidorm…pero finalment tan sols hem sumat 1. El cansament físic ha mermat les nostres aspiracions i l’equip local ha pujat el nivell sobre tot al traure i ha anat sumant jocs fins guanyar i remuntar la partida. Roín gust de boca ens deixa la partida, que si haguera transcorregut de manera diferent pot ser 1 punt seria ben considerat en una canxa difícil, però tal com les coses han anat ens pareix poc el punt aconseguit. La partida ha tingut grans pilotades i també algún moment de polémica. Amb tot, han transcorregut dos jornades i la Lliga de Palma seguix molt igualada. Buscarem el primer triomf en la tercera jornada jugant de locals. Avant ¡!
2ª Palma: Sella C 10Castells 0. Triomf cómode que permet sumar els 6 primers punts i estar ben situats en la taula de classificació. A seguir ¡!
2ª Palma: Finestrat 10Sella A 3. Sella cau derrotat en Finestrat de manera contundent. La partida va anar 1-0, 1-2, 7-2, 7-3, 10-3. Tots els jocs van estar igualats i en molts Sella va arribar a tindre Val que no va saber aprofitar. Podem destacar a les dos banques. Sergio va ser el més destacat de Sella. Debut negatiu contra un dels favorits de la categoría. La tercera jornada altra vegada es jugarà fora de casa en busca dels primers punts. Sort ¡
1ª LLargues: Sella 10Murla 9. Sella guanya la partida després d’una altra remuntada espectacular. Duel entre dos equips amb aspiracions d’estar a la part alta de la classificació. La partida ha durat 2 hores 35 minuts ¡!. El tanteig ha sigut 1-0, 1-4 i val net per a Murla, 3-4, 3-7, 4-7, 4-8 i val en contra. En eixe moment Sella suma 5 jocs consecutius. Murla encara iguala a 9 i l’últim joc cau del bàndol local. La partida ha estat marcada per el fort vent que ha bufat. Àlvaro no ha trobat la millor manera de sumar quinzes ( excepte l’ultim joc que ha sigut capaç de desplegar tot el seu potencial) i un dels millors de la partida ha sigut Marc de Murla, que junt a les tretes intel•ligents de Jan apunt han estat de guanyar en La PLaça de Sella. Sella no es rendix. Altra temporada més hem pogut viure una de les nostres grans remuntades. Bon ambient de públic que ha ovacionat als dos equips a la fi de la partida.
2ª Llargues: Mutxamel 10 Sella 6. Sella no ha pogut puntuar en Mutxamel tot i mereixer haver sumat més jocs. Partida igualada. Amb 7-6 Sella haguera pogut igualar a 7 però la roina sort ho ha impedit. Partida amb polémica que ha perjudicat al nostre equip. La semana que ve més ¡!

Quant a l'autor

apo4 administrator