Entre la fi de la fase regular i l’ inici dels quarts de final…

Perdavid

Entre la fi de la fase regular i l’ inici dels quarts de final…

Resultats dels nostres equips la pasada jornada de Lliga a Llargues i Palma:

1a Llargues: SELLA 10 – BENIDORM 1. Sella ha acabat la fase regular en segon lloc amb molt bones partides i bon estat de forma. Ara jugarem les semifinals contra Murla. Seràn dos grandíssimes partides. No vos ho podeu perdre !!

2a Llargues: TORMOS 10 – SELLA 9. Important punt fora de casa que hagueren pogut ser 2. Bona partida en conjunt d’un equip que segueix en línia ascendent. Falta la última partida de la fase regular. En Sella contra la Vila, el líder. Tenim opcions de classificació per a semifinals però està tot molt igualat. Gran final de temporada de Sella.

1a Palma: SELLA 7 – MURLA 5. Molt bona i vistosa partida. Grans intercanvis de resto i contraresto. Parcial de 0-4, 3-4, 3-5 i 7-5. En eixe moment comença a ploure i es suspén la partida estan 30-0 per a Sella. Molt ambient en la Plaça que va ovacionar les jugades dels dos equips. Sella quedarà 5é i no podrà disputar les semifinals. Murla tampoc entra en semifinals.

2a Palma: SELLA A 10 – BENIDOLEIG 0. Sella A es classifica en la última jornada per als quarts de final. Passem com a tercers i el proper cap de setmana i de locals jugarem ja l’anada dels quarts de final. A disfrutar i intentar fer una bona eliminatòria !! A per totes. És el moment !!

2a Palma: SELLA B 10 – BENIDORM 8. Triomf contra tot pronòstic i amb molt de mèrit dels nostres que tenien moltes baixes de l’equip habitual. Partida igualada i triomf final de Sella amb un gran Dani al traure i al resto. Acabem la temporada al 4rt lloc. Temporada irregular resolt a la fi amb dos triomfs seguits que han assegurat la permanència i han fet pujar a l’equip fins al 4rt lloc.

2a Palma: XALÓ 10 – SELLA C 0. Tot i la derrota, hem quedat al 4rt lloc i ha sigut l’equip revelació en aquesta temporada. A seguir jugant i passant-ho molt bé amb la pilota !!

IMG_1485

Cal destacar que l’equip Infantil de la nostra Escola va guanyar a Laguar i Campello per 8-0 en quarts de final dels JECV de Llargues i jugarà la semifinal contra Murla. Dissabte serà el torn dels Alevins.

Acabem la crònica amb una bona notícia: PABLO tornarà a jugar el divendres a Sueca. Avant amic !!

Quant a l'autor

david administrator