Últimes jornades de perxa

Perapo4

Últimes jornades de perxa

La fase de la lligueta està arribant a la seua fi. Resten poques partides per saber quin seran els enfrontaments en semifinals. Els equips de Sella -dos en primera, un en segona i un en tercera- ara com ara jugarien tots les semifinals.

Aquest cap de setmana, en primera categoria l’equip de Sella A es va enfrontar al líder de la categoria, Agost. Una partida molt igualada, amb grans pilotades, que finalment es va decantar per als visitants per 9 a 10. D’altra banda, Sella B està jugant a un gran nivell i va aconseguir una important victòria davant Benimagrell per 10-4. Així que a falta de dues partides Sella B és segona i Sella A és quarta classificada. Cal sumar punts en els següents enfrontaments per garantir el pas a l’altra fase.
1perxa
En segona categoria, Sella C va visitar al líder Benasau i va caure derrotada per 10-5. La victòria els haguera permés situar-se primers en la classificació, ara estan segons a cinc punts del primer i trauen cinc punts al tercer classificat. Ara s’allunyen un poc, però encara resten tres partides per jugar i podem passar moltes coses.

2perxaI en tercera categoria, Sella C va guanyar en la plaça 10-3 a l’equip d’Agost. Un equip jove amb Vicent (bot), Toni (volea) i Joan que amb la veterania de Adolfo i dos jugadors com Antonio Domenech i Saoro li han agafat el pols a la categoria i estan segons classificats. Són xicons de l’escola que comencen a gaudir de la pilota en estat pur i que ens diuen que estan fent-se les coses bé. Els queda tan sols una partida que necessiten guanyar per quedar segons classificats i tenir el factor canxa en les semifinals.

3perxaAquest cap de setmana s’ha disputat el Campionat d’Europa de Pilota a França. La selecció valenciana va guanyar la competició del Joc Internacional, va quedar segona en Llargues i no va quedar entre els tres primers en One Wall. Això fa que quede subcampiona d’Europa i Bèlgica siga la campiona. Des d’ací volem donar l’enhorabona a tots els jugadors. Però especialment al nostre jugador Pablo Vidal Climent que ha exercit de capità de la selecció i també a Àlvaro que és la nostra banca en primera a llargues.

Quant a l'autor

apo4 administrator