Fes-te soci!!!

Perapo4

Fes-te soci!!!

Fa unes poques setmanes el Club de Pilota a Sella es va proclamar de nou campió en la primera categoria de Perxa aconseguint el seu huité títol de les 26 edicions celebrades. Ací podeu veure el palmarés d’aquesta competició. Feu clic.
A l’igual que l’any anterior, també ens hem proclamat campions de la Lliga a Llargues en primera categoria, la qual cosa suposa una gran responsabilitat i un gran repte per al futur més immediat on intentarem donar el màxim per estar de nou en lluita pels títols més importants.

El mes de desembre serà clau per a la conformació dels equips de la temporada vinent. Tindrem noves incorporacions que vénen de l’escola de pilota. Ja estan disputant-se algunes partides de pretemporada i la partida més imminent que tenim és la de les festes de Sta. Bàrbera el 6 de desembre.
D’altra banda, tenim a Jordi i a Pablo jugant partides als trinquets. Aquest diumenge Pablo disputa la final del trofeu de Benissa. Esperem que tinga molta sort. També els xiquets i xiquetes de l’escola de pilota, que a poc a poc va tenint més alumnes, han jugat els JECV de One i estan immersos en els JECV de frontó.


I, per últim, per portar tot açò endavant necessitem la vostra ajuda. Com podeu ajudar al Club de pilota i a la seua escola? Doncs comprant loteria del club que hi podeu trobar pels comerços del poble o demanant-li-la directament a David, el president del club. I una altra manera és fent-vos socis del club, la quota anual és de 15€. Per a fer-vos socis parleu en Antonio Pérez, podeu pagar en mà o domiciliar-te la quota (és la millor opció per a nosaltres). Podeu enviar les dades personals i del compte bancari a aquest correu apo@elcabilo.com.

Fest-te soci!!!!

Quant a l'autor

apo4 administrator