comunicacio

 • MiniaturaAlgo molt important ha de tindre la música quan en els seus múltiples géneres s’encontra presente pràcticament en tots els àmbits de la nostra vida qüotidiana.
  La música desenvolupa el sentit psicomotor, […]

 • “El poble està viu!!!”.
  Va ser una de les frases que més es van sentir al llarg de la setmana cultural, una setmana on totes les agrupacions, associacions i colectius del poble van tindre el plaer de participar de forma desinteressada per a oferir al poble alló que millor saben fer: Cultura.
  La cultura del poble.
  Una setmana que fou inaugurada pel Grup de Teatre Fasseures, i al que van seguir el grup musical Desermint; La Rondalla i el seu grup de Dansa; El “Estudi de Dansa de MªJosé García; El Festival de Sella que, enguany cumpleix ni mes ni meyns que 45 anys de vida, i finalment, la Unió Musical l’Aurora i el seu Cor, que amb la participació del grup de ball Sedans i la col.laboració de la cantant Pepi Lloret van ser els encarregats de acomiadar la setmana cultural del 2013.
  Varis mesos d’intensos assajos per part de la Banda, del Cor i del grup Sedans han donat com a resultat una actuació com poquetes vegades s’havien vist al nostre poble. Una plaça repleta de gent asseguda ja, des de primeres hores del capvespre,  per a vore l’esperada cloenda. I és que, l’espectació era máxima, perque ja havien tingut l’oportunitat de degustar un poc les obres de la programació en els distints assajos realitzats a l’aire lliure.

   

   

   

  La programació va ser molt encertada, i d’interés de tot el públic. Les notes de la primera part van sonar per a rendir homenatge als pasdobles, als seus compositors i a les persones a les quals anaven dedicats, entre estes últimes, volem destacar a tres d’elles, músics molt volguts pel poble de Sella, en primer lloc a Vicente Llorca, “Don Vicent” el primer mestre de música de la Unió Musical L’Aurora de Sella. En segon lloc a Urbano Piqueres Sales “Don Urbano”, mestre molt vinculat al poble i volgut també per la banda de Sella durant molts anys; i , com no, a José Vicente Asensi Seva, músic, compositor i posterior mestre de la Banda, i fidel seguidor nostre. L’actuació de la primera part va córrer a càrrec íntegrament per part de la Banda, dirigida pel seu director Miquel Morales Climent.
  La segona part de la programació va estar dedicada als musicals. David Mas Català, a més de dirigir el Cor, va tindre l’oportunitat també de dirigir Elizabeth. La resta de obres, Chess, El fantasma de la Ópera i Los Miserables van estar dirigides per Miquel Morales Climent, director de la Banda. Pepi Lloret i Sergi van actuar com a cantants solistes i amb les seues veus van ser capaços d’emocionar i estremir a tot el públic. La vintena de veus dels components del Cor van acompanyar als solistes i a la Banda. I com a novetat, enguany, el recent grup de ball anomenat Sedans, va posar el colofó a l’espectacular actuació musical-vocal.
  La més sincera gratitut pel gran treball realitzat al director de la Banda, Miquel Morales; també al director del Cor, David Mas,  a tots i cada un/a dels músics, així com als membres del Cor, per tantes hores d’assaig emprades.
  Agraïments al grup de ball Sedans, en especial Àngela Baldó per la seva incondicional entrega i dedicació, així com a tots i cada un dels components del grup.
  Gràcies també a la Comissió de Festes 2013, per l’atenció i interés prestat en tot moment; A l’amic Pablo Giménez per la gravació en audio i vídeo de l’espectacle, (disponible en el nostre canal YouTube); A Jaume Soriano, per eixes sensacionals fotos que ens va regalar i que, un recull de les quals estan disponibles en el nostre àlbum Picassa.  A Kika per eixes campanes tan ben tocaes. A Luis Miguel per eixa traca tan ben encesa. També a l’Ajuntament per la seva col.laboració en el muntatge de l’escenari, a la Diputació d’Alacant pel seu patrocini, i finalment però no meyns important a tot el públic assistent i per extensió, al poble de Sella en general pel suport a la seva Banda.
  Demanar disculpes si ens diexem a algú per nomenar.
  De qualsevol forma, gràcies a tots per fer que açó haja estat possible, perque fent cultura, estem fent poble.
  Fes click ACÍ per a vore les fotos.
  A continuació vos deixem la actuació completa, gravada en vídeo:
  [youtube]http://www.youtube.com/playlist?list=PLPus7NEU18SKf1PTh4J-w3jCpFBmfAfSl[/youtube]
  Podeu vore els vídeos un a un, al nostre canal de Youtube.

 • MiniaturaDissabte.
  Eren les 21h30m quan des del Carrer de Fora arrancava el passacarrer de les bandes participants en el XI Festival de Bandes de Sella. La Unió Musical La Nucia, seguida de la Unió Musical l’Aurora de […]

 • MiniaturaInformem que, el proper dissabte 20 de juliol a les 21h es celebrarà el XI FESTIVAL de BANDES de MÚSICA de SELLA a la Plaça Major del poble.

  Enguany tenim el plaer de contar amb de la Banda Unió Musical La […]

 • MiniaturaEnmarcat en la X Campanya d’Intercanvis Musicals, el passat 7 de juliol, vam tindre el plaer de assistir al magnífic concert que ens va oferir  la Banda La Unión Musical de Hondón de las Nieves.
  L’objetiu […]

 • El dissabte 6 de juliol per la vesprada els xiquets i xiquetes de l’escola de música van oferir una audició per a celebrar el final de curs.
  El xiquets i xiquetes nerviosos i emocionats davant del nombrós públic […]

 • MiniaturaA partir d’ara tota la informació de la banda la podrem consultar també en Twitter, en

  https://twitter.com/umlaurora

  Banda de Sella
  @umlaurora

  Esperem que també ens seguiu des de Twitter.
  Gràcies.

 • MiniaturaEste divendres dia 21 de juny es celebra el Dia Internacional de la Musica, celebració internacional que es realitza el primer dia de l’estiu de l’hemisferi nord.
  El seu objectiu és promocionar la música de dues […]

 • MiniaturaCOMUNICAT D’AGRAÏMENT DE LA UNIÓ MUSICAL L’AURORA DE SELLA AMB MOTIU DEL  CONCERT CELEBRAT EL PASSAT 25 DE MAIG DE 2013 EN EL MARC DEL II CICLE DE “LES BANDES A LES ARTS ” A VALÈNCIA.
  El passat dissabte 25 de […]

 • MiniaturaEl diari Información de la provincia d’Alacant dins la seua secció de la Marina Baixa, es feia ressò de l’actuació que la Unió Musical L’Aurora de Sella te programada per dissabte 25 de maig al Palau de les Arts, […]

 • MiniaturaEn este cartell  faciliten la informació necessaria per a tota persona interessada en acompanyar a la nostra Banda, La Unió Musical L’Aurora de Sella, al Palau de les Arts a València per a presenciar la seva […]

 • Miniatura

   
  Hui, 20 d’abril, comença en el Palau de les Arts de València, el concert inaugural del II Cicle de Les Bandes a les Arts, contant amb l’actuació de la Banda Primitiva i la Unió Musical de Llíria.
  El […]

 • MiniaturaLa seu de La Unió Musical l’Aurora de Sella va acollir el passat 10 d’abril L’Assamblea Comarcal Ordinària de la Federació de Societats Musicals  de la Marina Baixa.

  Els punts tractas en l’Ordre del dia foren […]

 • Thumbnail
  Aprofitant el dia de Sant Vicent, la Presidenta de La Banda acudeix hui a l’Ajuntament amb l’objetiu de reunir-se amb l’Alcaldessa per a informar sobre l’elecció de la nova junta directiva elegida el passat 24 […]

 • ThumbnailEstem d’enhorabona!
  La nostra banda, la Unió Musical l’Aurora de Sella, ha resultat seleccionada per actuar  en el Palau de les Arts de València.
  El 4 d’abril rebiem la fantàstica notícia per part de Dª. […]

 • ThumbnailCom tots sabreu, el passat diumenge 24 de març  La Unió Musical L’Aurora va cel·lebrar l’Assemblea Extraordinària, a la que estaven convocats tots els socis de la nostra Banda. En esta assemblea es va elegir la […]

 • El passat diumenge 24 de març, La Unió Musical L’Aurora, va cel·lebrar l’assemblea extraordinària del seus socis, els punts de l’ordre del dia, eren dos:

  La presentació de l’esborrany de les normes d’us del […]

 • Amb el  hashtag  #tincuncompromisamblabanda volem fer un xicotet homenatge a tots els nostres socis i músics, ja que son ells, qui realment tenen un compromís amb la banda.

  Sabies que la banda es finança, en […]

 • El 29 de desembre de 2012 la Unió Musical L’Aurora de Sella i el cor, conjuntament amb la Rondalla de Sella varen cel·lebrar el Concert de Nadal.

  Amb peces com Vals nº2, Alvamar Overture i la ja tradicional […]

 • El passat 15 de desembre la Unió Musical L’Aurora, va cel·lebrar la festa de Santa Cecília, amb un espectacular concert a l’Església de Sella.

  A més a més, com ve sent habitual en la festivitat de Santa […]

 • Carrega més
Aneu a la barra d'eines