Alevi

L’equip de Sella té molts xicons en projecció, però en aquesta pàgina cal resaltar el gran treball que està fent-se amb l’Equip Aleví, format integrat per les nostres xiques:  Mar, Ana, Rosa, Elena i de vegades Vera. L’any passat el seu esforç es va vore recompensat amb la disputa d’una bona lliga a raspall, però sobre tot perque jugaren la final de Raspall de Pilota a L’Escola al mes de setembre a València.

x2.JPG

Enguany, la nostra escola en categorìa aleví te dos equips. Sella A, formada per Llorenç i Vicent (amb l’ajuda del benjamí Toni) i Sella B, l’equip femení, format per Elena, Rosa, Mar i Ana les últimes campiones del raspall femení de Pilota a L’escola.  En llargues jugaràn junts els dos equips.

A partir de febrer jugaran a raspall din els Jocs escolars i després també jugaràn a llargues. Per al Club de Pilota Sella es un orgull tindre un equip de pilota femení a més a més competint a un bon nivell, però sobretot amb una ilusió màxima  i que fa que tots tinguem moltes mes ganes de seguir endavant. Segui així !!