Infantil

Per suggerència d’un jugador infantil del Club de Pilota i per que tenia raó al dir que els teniem oblidats en aquest blog, varem fet aquest espai on  donar tota l’informació referent a aquesta categoria i els nostres pilotaris infantils.

 L’ any passat l’ Equip Infantil estava format per Bernat, Miguel, Patrick i Elena. En llargues teniem la solvència de Patrick, en raspall l’intel·ligència de Bernat, acompanyats tots dos amb la força de Miguel i l’espenta i energia d’Elena. Un equip com vareu vore integrat per xicons molt actius i competitius, que ja estan mostrant maneres a la categoria cadet, van guanyar amb els seus companys majors el campionat de llargues. (Patrick i Bernat amb Pablo, Pau i Quico)

hosp_05_310.jpg

Per aquesta temporada l’equip de Infantils de la nostra escola està format per Miguel, Bernat i Jaume (que torna a jugar després de dos temporades). A octubre i novembre la parella formada per Miguel i Bernat van jugar els JECV a frontó arribant fins quarts de final provincials. Ara el següent repte es el raspall i després les llargues. Esperem que tingueu sort xicons i que vos ensenyu moltes coses a mes de divertir-vos jugant a la pilota valenciana.

Molta sort i va de bò!!