Notícies de l’Arxiu, núm. 20 (maig de 2013)

On 11 Juny, 2013 by arxiver
Spread the love
cartell

feu clic per ampliar la imatge

 

Exposició

1920-1929. Sella en els inicis de la Modernitat

Coneix, de la ma de l’Arxiu, una de les dècades més importants de la nostra historia recent: quan es va acabar la carretera i a Sella va arribar l’electricitat, l’abastiment urbà d’aigua, el llavador, l’escorxador, es va fer el carrer Secanet, els carros i cotxes pogueren entrar en la Plaça, es va crear la Unió Musical l’Aurora i els joves emigraven a Amèrica o marxaven a la guerra del Marroc…

 

 

 

Un any més, com si fóra un miracle, un poble menut trau endavant i quasi sense ajudes tota una Fira de Mostres i Cultura Mediterrànea. I ja en van 18 edicions.

En la Casa de l’Estanc, al carrer l’Àngel nº6, podreu trobar la nostra aportació d’enguany: una exposició monogràfica sobre la dècada dels anys 20 al nostre poble.

A la Fira d’enguany hi han molts actes interessants, però no vos pergau tampoc l’exposició que ha organitzat el Club de Pilota Sella amb motiu del seu 30 anniversari, la presentació de la novel·la Farhannah, de Mila Llinares Fenollar (ambientada en l’expulsió dels moriscos de Sella) i molts altres que podeu trobar en aquest programa. Us esperem a Sella!

fira de mostres

feu clic per ampliar la imatge

Comments are closed.

Aneu a la barra d'eines