Feliç 1975

On 2 gener, 2015 by arxiver
Spread the love

Fa tot just 40 anys, l’any de la mort del dictador Franco, Sella era encara un poble principalment agrícola. No obstant això, les coses havien començat a canviar: cada vegada menys gent es dedicava a l’agricultura gràcies al boom turístic de Benidorm i a la forta emigració patida. Quasi ja no vivia gent als masos i les mules mecàniques començaven a substituir als matxos i burros. Com que cada vegada es sembrava menys blat, l’acte de la trilla començava a ser minoritari.

Però, tot i això, dos veïns del poble -José Demetria i Fermin- tingueren la bona idea de fer aquest bonic record que tenim guardat en els fons de l’Arxiu de Sella.

Calendari 1975 Trilla Aguilar_2

La xiqueta és Loli Climent, junt amb Pep de Mariana

Calendari 1975 Trilla Aguilar_1

Comments are closed.

Aneu a la barra d'eines