Notícies de l’Arxiu, núm. 19 (abril de 2013)

On 9 maig, 2013 by arxiver
Spread the love

Sella 1920: els inicis de la Modernitat

Aquest és el tema elegit per a l’exposició que estem organitzant per a la propera Fira de Mostres i Cultura Mediterrània (i ja van XVIII!!) que es celebrarà a Sella els propers 15 i 16 de juny.

Hem decidit centrar-nos en aquest període per que, veritablement, el poble va viure uns canvis radicals. Parlarem dels protagonistes, de l’economia i la població, de la tan desitjada construcció de la carretera, de les millores higièniques i urbanístiques al casc urbà, dels nous serveis com l’electricitat o l’aigua, de les novetats a l’escola o els avenços en la cultura.

Una dècada que va transformar el poble i que tractarem de resumir mitjançant uns breus textos i moltes imatges que hem anat arreplegant als dos últims anys. Tenim molta informació, però agrairíem qualsevol aportació documental que puga enriquir l’exposició.

I com no, esteu convidats/des a col·laborar amb l’Arxiu; com sempre, anem contrarellotge!!

pròxima expo de l'Arxiu

Comments are closed.

Aneu a la barra d'eines