Notícies de l’Arxiu, núm. 25

On 25 novembre, 2013 by arxiver
Spread the love

Presentació del fons fotogràfic J.B. Espasa (1926-1950)

L’Arxiu de Sella celebra aquest mes el seu segon aniversari. Durant aquest any, hem fet diverses activitats, però caldria destacar la tasca de recuperació i digitalització de nombroses fotografies que pertanyen als nostres arxius familiars. Així, hem pogut recuperar centenars d’imatges de gran valor, que representen un recorregut visual del nostre passat, tal com vam poder gaudir a l’exposició 1920-1929: Sella en els inicis de la Modernitat. Un arxiu nodrit de la generositat i la confiança de molts veïns i veïnes que, cada vegada són més conscients de la importància creixent dels tresors documentals que s’amaguen a cada casa, al si de cada família.

Un d’aquests tresors va aparèixer enguany, de sobte, a les xarxes socials. I posteriorment es va convertir en una donació a l’Arxiu -i en correspondència al poble de Sella- per part de la família de Juan Bautista Espasa Sellés i, en especial, gràcies a la implicació d’un dels seus néts: Rafa Sellers. Moltíssimes gràcies!

El divendres 6 de desembre, aprofitant les festes de Santa Bàrbera, presentarem aquest fons fotogràfic tan especial. Us esperem a l’Estanc.

diptic1

 

diptic2

16 Responses to “Notícies de l’Arxiu, núm. 25”

Aneu a la barra d'eines