Ara em toca a mi: 4. Artista Invitado

Ara em toca a mi: 4. Artista Invitado

Els presentadors el confonen i els periòdics no el nomenen: li diuen Miquel, és músic i director de la Unió musical l’Aurora de Sella. Vindrà a parlar una estoneta de música i a oferir-nos una exclusiva; un fragment de l’actuació de la banda a València.

 

Ara em toca a mi: 4.Artista Invitado

Quant a l'autor

radio editor

4 Comentaris fins ara

MiguelPublicat al1:05 pm - maig 29, 2013

Cada programa mejora la cosa! Felicidades a la Banda por el conciertazo. Que bien suena!. Y de verdad, si esto es un micro de última fila… vaya tela! Mención especial para ´Riders on the Storm´, si no me equivoco, The Doors ha tardado 4 programas en salir? Demasiado para ti Kike! jajaja. Voy a buscar algo de Andrea Motis a ver qué tal…

S'han tancat els comentaris.