Racó de Tastallibres: Les nostres mares, de Gemma Ruiz Palà.- El turrumpero T2xE14

Racó de Tastallibres: Les nostres mares, de Gemma Ruiz Palà.- El turrumpero T2xE14

Ací us deixem l’últim programa del Racó de Tastallibres, on recordem l’homenatge que li vam fer a la nostra companya Ernes, aquell matí de tertulia. Ella podria haver sigut una de les protagonistes del llibre Les nostres mares, un recull d’històries escrit per Gemma Ruiz Palà, on les dones son les protagonistes. Un llibre que ens va donar per a parlar de la nostra relació amb les nostres mares, de les nostres exigències com a filles, de la nostra falta de visió o no, a l’hora de veure-les com a dones, de les nostres coses de «xiques» …Este llibre és una manera d’acostar-se al “clan de la cicatriu” per a descobrir quant mirem i sabem de les heroïnes de la nostra història. Quant sabem de nosaltres mateixos. Sense més, comencem…

Quant a l'autor

radio editor

2 Comentaris fins ara

PabloPublicat al11:40 pm - des. 26, 2023

Felicitats pel programa!

S'han tancat els comentaris.