El Magazín

El nostre programa mensual d\'actualitat, entreteniment i oci. Ací es contem tot el que ha passat i passarà al nostre poble. Més »

La Ciència de cada dia

La ciència present en les coses que fem servir de manera quotidiana. Més »

Joc i Partida

David i Antonio ens porten l\'actualitat sobre el món de la pilota a Sella Més »

L\'Arxiu de la Memòria

Cròniques sobre fets històrics a Sella, amb la col•laboració de elcabilo.com/larxiu Més »

Ara em toca a mí

Dues persones: una ets tu, l’altra sóc jo. Posarem música i direm per què . A qui li toca? Més »

La coveta dels somnis

L\'espai que dediquem en Cabiló Ràdio a la cultura feta a Sella i per gent del poble. Més »

Un pais de cançons

Escoltarem cançons i parlarem de la seua història, dels creadors, d\'anècdotes... Més »

A cau d\'orella

Un espai dins de Cabiló Ràdio on coneixerem en profunditat a tots els musics o agrupacions musicals que tenen a vorer amb el nostre poble. Més »

Rebotins

L’espai de Cabiló Ràdio sobre els joves de Sella i la joventut en general. Més »

Plecs i ploms

Parlem de tot el que rodeja a eixe objecte anomenat llibre. Més »

 
Cabiló Ràdio és una iniciativa d'un grup de joves de Sella que naix amb la intenció d'informar, formar i entretindre els ciutadans del nostre poble. Es tracta d'un projecte participatiu obert a tothom que pretén crear un espai on posar sobre la taula l'actualitat de Sella, així com donar cabuda als interessos de tot aquell que vulga participar.

Cabiló Ràdio s'estructura en un magazín mensual fet per tot l'equip, i una sèrie de programes de temàtiques variades. Animem a tot el poble de Sella a participar d'aquest projecte i a crear el seu propi programa. Podeu trobar-nos al Facebook i al Twitter en www.facebook.com/CabiloRadio i, @CabiloRadio .

Descobrint a la gent de Sella: Alba Asensi – Racò de Tastallibres: Guillem, de Núria Cadenes.- El turrumpero T2xE03

Hui entrevistem a Alba Asensi, qui ens parla del seu pròxim disc, “Soc poeta” i dels diferents projectes en els quals està involucrada. I fent xicotetes parades en la seua vida, ens explicarà com és el seu vincle amb la música i l’arpa . I en la secció del Racó de Tastallibres comentem Guillem, la novel·la de Núria Cadenes que conta l’assassinat d’aquest jove antifeixista, posant en relleu la connivència del poder, la violència i els mitjans de comunicació. A la taula Ángela Baldó, Marta Mas, David de Tastaolletes i Lorena Pérez.

Esteu tots convidats.

Entrevista a Joan-Lluis Lluis, autor de Junil a les terres dels bàrbars – Racò de Tastallibres: Junil.- El turrumpero T2xE02

Hui al Turrumpero, us proposem un recorregut per Junil a les terres dels Bàrbars, un viatge per l’Imperi Romà, carregat de poesía llengua i traducció.

Primer escoltarem a Steve i la introducció a la novel·la que ens va fer al Racó Violeta. Després tindrem la entrevista que li vam fer al seu autor Joan-Lluis Lluis, aprofitant la seua visita a Sella i participació a la tertulia de Tastallibres.

Y per a acabar, parlarem del viatge i tota la simbologia que hem trobat en la novel·la, en el racó de tastallibres, conduït per Antgela Baldó i amb la participación de Marta Mas, David de Tastaolletes i Lorena Pérez.

Presentació de la GIAP – Racò de Tastallibres: Peccata Minuta.- El turrumpero T2xE01

Presentació fase I

Deixem ací un programa carregadisim de contingut: Primer parlem amb els integrants de la GIAP; l’estudi sociològic que s’està fent a Sella, amb Anabel Ortuño com a coordinadora i incitadora, al costat del grup motor : Massa, Maite Huerta i Steve Green.
Després escoltarem la presentació del llibre de festes i acabarem amb el Racó de Tastallibres on debatem sobre Peccata Minuta, el primer llibre eròtic que s’ha presentat en la tertúlia, espai coordinat per Angela Baldó, i en el qual participen Marta Más, Paqui Cano, David de Tastaolletes i Lorena Pérez.
Amb l’aportació i presentació musical de David, que ens ha portat per a aquesta ocasió:

  • Quant surt el sol de Brams i
  • Finals Blaus de Oques Grasses.

Mencionar que per a tancar el programa hem triat, per a aquesta segona temporada, Apocalipto de Miquel Morales.

Gràcies a tots per participar i escoltar-nos.

Presentació del llibre Fronteres de Vicent Partal – El turrumpero T1xE06

Vos deixem ací l’enregistrament de l’acte organitzat pel col·lectiu cultural Tastaolletes, en el qual vam poder gaudir de les anècdotes i de les reflexions de Vicent Partal i d’una aproximació al llibre, Fronteres. A l’acte es va poder fer també un repàs de l’agenda política i compartir amb ell un bon sopar de cabasset a la fresca.

En l’edició hem aprofitat per a amenitzar el col·loqui amb dues cançons que parlen de fronteres:

– Més Lluny, d’Obrint Pas

– Lo Sénia no és frontera, de Pepet i Marieta (amb la col·laboració de Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries.

Des d’El Turrumpero agraïm a totes les personas que ho van fer possible.

Especial Racó de Tastallibres – Tast de salobre i Matèria de Bretanya – El turrumpero T1xE05

Especial Racó de Tastallibres on no sols parlem de la novel·la Tast de Salobre de Joan Lluis Moreno, sinó que comptem amb la participació del seu autor. Dialoguem sobre Matèria de Bretanya, de la seua prosa, el to que empra Carmelina Sánchez Cutillas, la geografia com a identitat i personatge i entrevistem els creats d’aquest Club de Lectura de Sella, Marta Mas i David García que ens van portar per tot un repàs de lectures, experiències i autors. A la cita no podien faltar els participants d’aquesta tertúlia.

Facilitat per Lorena Pérez compta també amb la participació i implicació d’Angela Baldó, Marta Mas i David de Tastaolletes.

El racó del TastaLlibres – Ramona Rosbif – El turrumpero T1xE04

En aquest programa parlem del llibre Ramona Rosbif, d’Isa Tròlec, pseudònim de Joan Baptista Mengual Llull, escriptor nascut a Sanet i els Negrals en 1945. Va publicar el 1976 aquesta primera novel·la, amb la qual va obtindre el premi Andròmina dels Premis Octubre.

Aneu a la barra d'eines