Inici

Entrevista a Joan Olivares. – Racó de Tastallibres: El metge del rei, de Joan Olivares.- El turrumpero T2xE11

Hui en el Turrumpero entrevistem a Joan Olivares escriptor, guanyador del premi Enric Valor de novel·la. I en el Racó de Tastallibres parlem del seu llibre El metge del rei un viatge pel País Valencià en el segle XV.

Música del programa: “Crema de Xàtiva”, El Belda i el conjunt Badabadoc Versió instrumental de l’acordionista diatònic Carles Belda basada en la cançó “M’aclame a tu”, d’Ovidi Montllor, que alhora havia musicat el poema homònim que Vicent Andrés Estellés havia dedicat a la ciutat de Xàtiva.

“A la una” , Musicants Inspirada en una cançó escoltada a un sefardita de Salònica i adaptada i ampliada per Manolo Miralles, xativí com el protagonista de la novel·la i recentment traspassat. En homenatge seu.

“Romanç de la porquerola”, Solatge .Amb la veu de Mara Aranda, que també va formar part del grup Aman, aman, de música sefardita.

“Dessota dels àlbers”, Feliu Ventura Una cançó d’un altre xativí, com Lluís Alcanyís.

Sense més, comencem…

Entrevista a Aída Almendros. – Racò de Tastallibres: Algú com tu, de Xavier Bosch.- El turrumpero T2xE10

Hui en el Turrumpero entrevistem a Aída Almendros, més coneguda com Aída Sedance. I en el Racó de Tastallibres reflexionem sobre l’amor romàntic, a través de la novel·la Algú com tu, guanyadora del premi Ramon Llull, escrita per Xavier Bosch.

Sense més, comencem…

Especial festival Al Som Sella. – Racò de Tastallibres: No hi havia a València, de Mercè Climent.- El turrumpero T2xE09

Hui en El Turrumpero, fem un recorregut pel festival Al Som Sella, entrevistem a Vanessa Jaime, una de les persones que ho va fer possible, i a tots el grups que vam participar: La Kriptonita, Colomet, Cactus i Moroots. I en el Racó de Tastallibres parlem de la novel·la No hi havia a valència, de Mercè Climent. Una història d’amor que ens fa revisar els prejudicis culturals.

Sense més, comencem…

Entrevista a Vicent Flor, sociòleg i escriptor. – Racò de Tastallibres: El carrer de baix, de Vicent Flor.- El turrumpero T2xE08

Hui en El Turrumpero entrevistem a Vicent Flor, sociòleg i escriptor i autor de El carrer de baix, qui va compartir amb nosaltres la tertúlia de Tastallibres. Amb ell parlem de l’amor, la mort, l’amistat, la vida en el camp, la soledat no triada i dels joves en situació d’acolliment. En el Racó de Tastallibres aprofundim en els temes que més ens han cridat l’atenció del seu llibre “El carrer de baix” i anunciem la pròxima lectura i tertúlia, on tindrem la sort de comptar també amb l’autora.

Ens escoltem!!

Bona setmana.

Descobrint a la gent de Sella: Vicentet– Racò de Tastallibres: Les nostres riqueses, de Kaouther Adimi.- El turrumpero T2xE07

Hui entrevistem a Vicentet, biòleg, doctorat en la autònoma de Madrid i postdoctorat en el Babraham Institut de Cambridge, amb qui ha sigut un plaer conversar i passejar per Sella, mentre descobríem la seua vida, el seu treball i els seus somnis. 

En el Racó de Tastallibres parlem de la novel·la “Les nostres riqueses” de Kaouther Adimi, una història basada en fets reals sobre una llibreria d’ Alger. 

Qui es trobava en aquella llibreria? quins llibres no haurien arribat a les nostres mans si Edmond Charlot no haguera lluitat per ells? Quines coses desconeixem de la història que només trobem en els llibres? 

Comencem

Com va la política a Sella amb Mila Llinares, Pablo Giménez i Sergio García.- El Racó del TastaLlibres: Primavera, estiu, etcètera.- El Turrumpero T2xE06

Hui, en el Turrumpero, parlem de política amb Mila Llinares, Pablo Giménez i Sergio Garcia. Contesten a les preguntes de què significa la política per a ells, per què es van presentar com a agrupació d’electors, que coses s’han fet a Sella i quals queden pendents. I ens revelen qui es presenta i qui no en les pròximes eleccions.
I en el racó de Tastallibres comentem la novel·la Primavera, estiu, etcètera, de Marta Rojals. Un llibre que va captivar en la tertúlia per les seues similituds amb Sella.
Gràcies a tots els que heu fet possible aquest programa.
Comencem!!