La Coveta dels Somnis: Especial Concert Solidari Komfusió

En aquest especial de La coveta dels somnis ‘en directe’ us oferim el concert que va fer Komfusió al Teatre-auditori de la Vila Joiosa. El 26 d’octubre de 2013, Komfusió va oferir un nou espectacle amb una sonoritat diferent adaptada a l’espai on es realitzava el concert. L’acte l’organitzava l’Associació de solidaritat amb el poble saharaui de la Vila Joiosa i tenia per objectiu recaptar fons per a les seues activitats. El grup va vestir de nou cançons que ja formaven part del seu repertori i també va aprofitar per a presentar-ne de noves. A més, van tenir la col·laboració especial d’un altre grup del poble, Desermint, i també de Gaspar, de Sant Gatxo.

La Coveta dels Somnis: Especial concert solidari Komfusió

Si no veeu el repertori, polseu en llegir més.

Repertori del concert:

Jo vinc d’un silenci
He mirat aquesta terra
Terra
La flama
Viatge a Itaca
Llàgrimes
Venim del nord, venim del sud
Al país de l’olivera
M’aclame a tu
El vell Montgó
Cases i carrers
Que tinguem sort
Què volen aquesta gent
Buscant el moment
L’estaca
Processó
Som

Aneu a la barra d'eines