La coveta del somnis: juny 2014

En juny David i Àngela ens parlen de la participació de Sella a la trobada d’escoles en valencià d’Orxeta, del concert de Sant Gatxo i Mugroman a Alacant, del concert de la Rondalla de Sella i l’orquestra de pols i plectre de Xixona a l’esglesia de Sella, avancen el concert de Komfusió a l’auditori de la Vila, amb el cor de les Talaies i ens informen sobre les xarrades en anglés que es fan a Sella amb la colaboración de Stephen Green.

Com sempre, a més de l’actualitat, podrem escoltar les seccions habituals del programa: el poble llig, ens fem resó de #laditadeldivendres i con sempre tenim la cançó del més. En creacions, parlarem en Jaume Soriano i també connectarem telefònicament amb Jaume Silvestre.

La coveta dels somnis – Juny 2014

Aneu a la barra d'eines