Les entrevistes de la ciència de cada dia

Les entrevistes de la ciència de cada dia

En el programa de hui, diferent a l’habitual, portem dos entrevistes. La primera és a Andrés Fullana, professor del Departament d’Enginyeria Química de la UA, amb qui vam parlar de la Investigació, amb dos vessants. Primer parlem de la seua investigació en un projecte públic sobre la incineració de residus i després de la investigació privada, relacionada amb una empresa, i de com pot portar a crear una Empresa de Base Tecnològica (EBT).

La segona entrevista és a Santos Rojo, director del Departament de Ciències Ambientals i Recursos Naturals de la UA, amb qui parlem de la seua EBT dedicada a la cria d’insectes per a fabricar proteïnes per alimentació animal. Un tema sorprenent que ens portarà a parlar sobre els problemes d’alimentació global, legislació sobre alimentació i molt més.

La Ciència de cada dia

Quant a l'autor

radio editor