El magazín de novembre 2015

El magazín de novembre 2015

Arriba tota l’actualitat del moment a Cabiló Ràdio. Este mes portem tota la infromació del ple extraordinari d’agost, informem sobre la reunió de l’Ajuntament de Sella amb el AMPA, sobre les noves subvencions concedides a l’Ajuntament de Sella, el nou sistema de recollida selectiva de brossa, el nou retor i la nova comissió de festes.

A més a més, parlem amb la nova corporació municipal, qui ens fa balanç dels primers 100 dies de legislatura, el reportatge sobre els rajos i  com sempre, fem un repàs de l’activitat cultural i esportiva del nostre poble.

El magazín de novembre 2015

Quant a l'autor

radio editor

1 comentari fins ara

RaülPublicat al10:22 pm - nov. 11, 2015

Ei! Jo proposaria que gravaren els plenos i que els deixaren penjats a la web. A part del programeta informatiu que puguen fer.

S'han tancat els comentaris.