El Turrumpero-4 . XXV Fira de mostres i cultura mediterrànea de Sella.

El Turrumpero-4 . XXV Fira de mostres i cultura mediterrànea de Sella.

Torna @Cabiló_Ràdio amb El Turrumpero.

En aquest programa conduït per Lorena Pérez i amb la implicació i col·laboració d’Ángela Baldó, David de Tastaolletes i la participació de Anabel Alonso en la locució,a qui li donem des d’ací les gràcies hem fet un recorregut per tots els actes culturals realitzats durant el cap de setmana de la XXV Fira de mostres de Sella. Hem parlat amb Marta i Mileta sobre l’organització , Luis Soler i Dora Baldó baldar el poemari Surant, amb Josep V. Garcia i David Garcia sobre “La música:vehicle d’identitats” amb Joan Borja i la necessitat de contar històries, amb Diania i Soca en Arrel; els grups de música que ens van acompanyar… i molt més que us deixem escolteu. 

Quant a l'autor

radio editor