Entrevista a Jesús Moncho. – Racó de Tastallibres: La taverna del negre, de Jesús Moncho.- El turrumpero T2xE15

Entrevista a Jesús Moncho. – Racó de Tastallibres: La taverna del negre, de Jesús Moncho.- El turrumpero T2xE15

En aquest programa del Turrumpero us presentem l’entrevista a Jesús Moncho, autor de ‘La taverna del negre’. Parlem amb ell de temes com el procés de creació de la novel·la i del pilar bàsic de la versemblança per tal d’arribar a la temàtica principal: l’esclavitud. Una conversa ben amanida per la història i topònims i antropònims ben propers a nosaltres. Amb la següent sinopsi i l’escolta de l’entrevista segur que tindreu moltíssimes ganes de llegir l’obra. El TastaLlibres

📚

, de fet, n’ha fet tertúlia. Andreu Faraig és enviat les Amèriques com a delegat permanent de la casa Galiana. Així, es veu forçat a abandonar les terres valencianes i a allunyar-se de sa mare, la germana, i de la seua estimada Elionor. Obligat a portar endavant una escomesa que preferiria evitar, prompte descobreix que la càrrega no està conformada només per teles i teixits, com calia esperar, sinó que inclou també un nombrós grup d’homes i dones provinents d’Àfrica, llestos per a ser venuts com a esclaus

Quant a l'autor

radio editor