Especial Racó de Tastallibres – Tast de salobre i Matèria de Bretanya – El turrumpero T1xE05

Especial Racó de Tastallibres – Tast de salobre i Matèria de Bretanya – El turrumpero T1xE05

Especial Racó de Tastallibres on no sols parlem de la novel·la Tast de Salobre de Joan Lluis Moreno, sinó que comptem amb la participació del seu autor. Dialoguem sobre Matèria de Bretanya, de la seua prosa, el to que empra Carmelina Sánchez Cutillas, la geografia com a identitat i personatge i entrevistem els creats d’aquest Club de Lectura de Sella, Marta Mas i David García que ens van portar per tot un repàs de lectures, experiències i autors. A la cita no podien faltar els participants d’aquesta tertúlia.

Facilitat per Lorena Pérez compta també amb la participació i implicació d’Angela Baldó, Marta Mas i David de Tastaolletes.

Quant a l'autor

radio editor