Especial 4t aniversari de Tastallibres. I en el Racó de Tastallibres, El sol i les seves flors, de Rupi Kaur.- El turrumpero T2xE12

Especial 4t aniversari de Tastallibres. I en el Racó de Tastallibres, El sol i les seves flors, de Rupi Kaur.- El turrumpero T2xE12

Hui, en el Turrumpero, celebrem el 4t aniversari del club de lectura Tastallibres. Escoltarem les impressions d’alguns integrants del club i a la taula conversarem amb els seus creadors: Marta Más i David Tastaollestes. Què ens aporta compartir les nostres impressions en la tertúlia, quines converses es generen, quines connexions?

I en el Racó del Tastallibres disseccionarem el poemari El sol I les seves flors de Rupi Kaur, en el que viurem junts un procés vital ple de bellesa i aprenentatge. I es proposarà la següent lectura per al 24 de setembre.

Comencem…!

Quant a l'autor

radio editor