València, campiona del Món ¡!

El triomf en Llargues certifica el títol absolut i porta cap a les nostres terres la copa d’aquesta modalitat  després de molts anys.

La selecció valenciana és la campiona del món. Ho ha merescut en un brillant campionat en les diferents modalitats. En la final de Llargues es van imposar a Bèlgica per 8-6 davant més de 4.000 espectadors. Els parcials de la partida van ser 0-2 per a Bèlgica. 3-2, 3-3, 3-5, 7-5 i val-net que s’escapa…7-6 i definitiu 8-6. Sebastià ens ho va contar via whatsapp en directe des de Colòmbia on ha estat acompanyant a l’equip junt Josep Miquel Moya, director General d’esports de la Generalitat Valenciana.

La notícia més esperada

23 hores 30 minuts del 25 de noviembre de 2017...

Read More

SELLA AUGMENTA LA SEUA LLEGENDA AMB EL DESÉ TÍTOL DE PERXA ¡!

El Club de Pilota Sella va conquerir el passat diumenge el seu desé títol de la Lliga de Perxa en primera categoria després de véncer en una gran final a  l’equip de Castells.  Aquest, suposa també el cinqué títol consecutiu, sent el primer club que ho aconsegueix. Amb aquesta fita histórica, el club de Sella arriba al títol número 14 de primeres categories. A saber:  10 perxa, 2 llargues i 2 de palma.

Amb la idea ben ferma durant tot aquest torneig de Perxa tot i les baixes d’alguns importants jugadors per lesió, Sella alça aquest apreciat títol per desena vegada.  Anys 1986, 1992, 1996, 2007, 2008, 2013, 2014, 2015, 2016 i 2017.

Quant encara no ens havíem recuperat de la gran final de segona categoria, que va guanyar Sella contra Benifallim per un ajustat 10-9, la pa...

Read More

Campions, Subcampions i Subcampions !!

El passat cap de setmana a les finals de la Lliga de Llargues i Palma de Pedreguer aquests van ser els resultats dels nostres equips:

Juvenils: Benidorm 8 – Sella 2. SUBCAMPIONS

2a Palma: Sella 3 – Benassau 10. SUBCAMPIONS i ASCENS A PRIMERA

2a Llargues: Castells 6 – Sella 10. CAMPIONS i ASCENS A PRIMERA

Enhorabona a tots els jugadors i gràcies als nostres aficionats que van ser els més nombrosos durant tot el cap de setmana.

Enhorabona també a Pedreguer per l’organització de les finals, al Comité de Joc a ratlles, a la federació, als clubs finalistes i a totes les seues aficions. Entre tots hem de fer gran aquest esport i aquestes modalitats. Ara a gaudir amb la Perxa !!

Compartim enllaços amb cròniques i fotos de les partides:

http://www.pilotaveu...

Read More