SELLA AUGMENTA LA SEUA LLEGENDA AMB EL DESÉ TÍTOL DE PERXA ¡!

Perdavid

SELLA AUGMENTA LA SEUA LLEGENDA AMB EL DESÉ TÍTOL DE PERXA ¡!

El Club de Pilota Sella va conquerir el passat diumenge el seu desé títol de la Lliga de Perxa en primera categoria després de véncer en una gran final a  l’equip de Castells.  Aquest, suposa també el cinqué títol consecutiu, sent el primer club que ho aconsegueix. Amb aquesta fita histórica, el club de Sella arriba al títol número 14 de primeres categories. A saber:  10 perxa, 2 llargues i 2 de palma.

Amb la idea ben ferma durant tot aquest torneig de Perxa tot i les baixes d’alguns importants jugadors per lesió, Sella alça aquest apreciat títol per desena vegada.  Anys 1986, 1992, 1996, 2007, 2008, 2013, 2014, 2015, 2016 i 2017.

Quant encara no ens havíem recuperat de la gran final de segona categoria, que va guanyar Sella contra Benifallim per un ajustat 10-9, la partida de primera ja anava de bo. Sella de roig. Castells de blau. Sense favorit clar, i en cas d’haver favorit molts s’hagueren decantat per l’equip de Castells que comptava amb grans jugadors coneixedors i dominadors en diferents moments de la modalitat. Noms com el gran Saoro de Benassau, Àlvaro de Castells, Manel de Murla, José Luis de Gorga o Quique de Laguar feien presagiar una gran partida. I així va ser. Jesús, Quico, Piripi, Dani i Javi, tots del poble, van buscar des del principi allargar l’ idil·li del club de Sella amb la Perxa.

Els intercanvis de colps, de quinzes i de jocs van caracteritzar els primers compassos de la cita, on els de Sella es van vore per davall en el marcador amb el 1-2 i el 2-3. Eixos serien els únics moments. Després del  4-4, Sella va xafar l’accelerador i amb 4 jocs seguits pa posar un 8-4 que donava certa tranquilitat. Això si, el precedent del matí feia que ningú es confiara. No obstant, el duel va entrar en moments de certa polèmica i  tensió. Això va vindre malament als de Sella i Castells, que va millorar el joc i amb canvis de tàctica, va fer 3 jocs seguits i a punt va estar de igualar a 8. Però els jugadors de roig van recuperar la tranquil·litat, i amb algun canvi de posició no van permetre la igualada. 9-7 per a Sella que va tancar també la partida  amb el 10-7 definitiu.

La bogeria va envair als aficionats i jugadors. Es van saludar esportivament tots els jugadors dels dos equips i es va fer entrega dels trofeus al bell mig del carrer de Penàguila, una de les “catedrals” de la Perxa. Una vegada més, havíem aconseguit fer historia i tornar a escriure, més si cap, el nom de Sella amb lletres d’or en aquest torneig. En aquesta competició que tant ens agrada, que tant ens apassiona, que ens recorda el que som, que ens recorda d’on venim i cap a on volem anar. Que ens recorda, també,  a les persones que ens han precedit, i als que ja no estan entre nosaltres i eren grans jugadors de perxa com Antonio Vidal i Juan Asensi entre altres.

A més, i per segon any consecutiu, el nostre Club guanya el doblet amb el títol de primera i de segona categoria. De matí, Toni, Llorenç, Luis, Rafel i Sergio van guanyar 10-9 remuntant un 4-8 i un 8-9 en contra davant Benifallim que contava amb grans jugadors com Miki de Tibi. Tenim futur si Déu vol. Emocionant ¡!

Per a Sella, servisca aquest títol número 10 per continuar treballant fermament per la pilota, pel nostre Club i per aquesta modalitat que ja està inclosa també dins dels jocs esportius i a la que es juga la Copa Generalitat.

Per a tots els equips, la més sincera enhorabona pel campionat realitzat. Felicitar als subcampions i campions de totes les categories i animar a tots a seguir amb la mateixa força i il·lusió.

Amunt la Pilota, Amunt la Perxa !!

P.D: Ja que aquest campionat acaba en plena tardor volem compartir un enllaç d’una cançò. No és de pilota, però segur que vos agradarà llegir la crònica mentre l’escolteu. https://www.youtube.com/watch?v=ZnfpeUfAiGw

 

 

 

Quant a l'autor

david administrator