Cròniques Jornada 4 Lliga

Perdavid

Cròniques Jornada 4 Lliga

3a Palma, Grup B: SELLA 10 – LA NUCIA 0

Nou i contundent triomf de l’equip capitanejat per Sergio, que hui ha tornat a traure després de la seva breu lesió. La partida ha sigut molt completa de l’equip de Sella i amb el traure de Sergio i les restades d’un gran i inspirat Adri a la bolea han permés sumar tres nous punts i guanyar la partida amb més facilitat de la prevista. Destaquem a Adri en la posició de resto. Han jugat Sergio, Adri, Piripi, Tomàs i Dani. Felicitats per la partida i a seguir !!

2a Llargues: SELLA 10– ALTEA 4

Partida que enfrontava a 2 equips que ja feia anys que no s’enfrontaven en la modalitat de llargues. Ha començat Sella guanyant per 3-0. Després , amb joc alternats, hem arribat a un 6-3 i 6-4. En eixe moment Jaume ha apretat en les restades i Carlos, banca local, ha estat més regular en les tretes. Juntament amb el bon paper de David i Folgueral la partida s’ha decantat amb jocs més ràpids del costat de Sella.
Gran ambient de públic a la Plaça Major

1a Palma: MURLA 10 – SELLA 5

Visita de Sella al difícil carrer de Murla. Sella no contava hui amb el resto Jesús i han restat Adolfo II i Quico acompanyats per Barraca i la banca Jorge. La partida ha tingut una llarga durada 2hores i 15 minuts !!! i els jocs han estat prou igualats. Tot i això Murla s’ha distanciat amb un 6-2, i un 9-4. Sella no s’ha donat per vençut i ha fet el joc 5 i ha posat 30-0 afavor en el següent joc. No ha pogut ser i Murla ha guanyat 10-5. La banca Jorge ha fet alguna falta i els joves restos de Sella que han fer parella en primera per primera vegada han estat algo irregulars al llarg de la partida. Resultat negatiu però en una partida molt disputada i molt lluitada però sense la inspitació d’altres jornades. Màxima igualtat en palma primera. A seguir !!

Juvenils Llargues: SELLA 10 – PARCENT 0

Primer triomf en casa i segon triomf consecutiu. La propera setmana visita a Murla en una partida complicada.

3a Palma, Grup C: LAGUAR 10 – SELLA 4

Han jugat Dani M, Javi, Carlos i Adolfo I. nici fluix i 7-0 de cop i repent en contra. Una reacció i 8-2, 9-4 i 10-4 definitiu. Primera derrota de la temporada, però 6 punts en 3 partides és més del que podiem esperar. Ara a intentar guanyar la setmana que ve en Sella contra Altea. Sort !

1a llargues, SELLA 10 – TIBI “B” 7

La partida ha anat 4-2, 5-2, 5-4, 8-5, 8-6, 9-6, Sella no ha disposat de pilota de partida i els visitants fan el joc 7, 9-7, …..a la fi guanya Sella per 10-7. Molt bon ambient de públic. Sella ha estat be al resto pero al traure no hem estat be i la banca local ha estat per baix del seu nivell habitual. Han destacat Quico per Sella i Telmo per Tibi B. Durada de la partida 2 hores.

Hui buscavem els 3 punts però sols sumem 2. De moment Benimagrell i Tibi B ens han restat punts, i en canvi nosaltres contra Tibi A vam poder fer el punt però no el vam fer. Cal ajustar coses i mantenir un nivell més constant i més regular durant les partides. Hui sabiem que el carrer de Sella era molt bo per a la banca visitant i tot i això hem guanyat la partida que en alguns moments no estava clara la victòria. Tercer triomf de la temporada i a seguir jugant !!

 

Quant a l'autor

david administrator

4 Comentaris fins ara

DavidPublicat al9:52 pm - març 26, 2012

Quadern de Bitàcola

Trànsit 4a Jornada de Lliga (Sella-Murla-Sella-Laguar-Sella-Sella)

Dies 24 i 25 de març

Posició: adequades a les necessitats

Meteorologia: Vent correcte, bona visibilitat (excepte al contraresto en una determinada franja horària), temperatura excepcional, humitat adequada i poca nivositat

Aconteixements importants: vore el llistat al quadern de navegació = http://www.pilotasella.es

La singladura de la quarta jornada ens ha deixat 4 victòries i 2 derrotes. Amb 11 punts sumats. Bon balanç, positiu com en totes les jornades fins al moment. Posicions actuals per encarar les jornades següents:

Llargues 1a: 3r
Llargues 2a: 4rt
Juvenils: 3r
Palma 1a: 1r
Palma 3a B: 1r
Palma 3a C: 3r

Vam acabar diumenge a la tarda la nostra singladura de la quarta jornada sense més ni major novetat que les ja comentades. A hores d’ara naveguem amb la tripulació al complet i il·lusionada rumb a la cinquena jornada…..endavant !!

sineuPublicat al10:25 pm - març 26, 2012

Capità, ací un apunt per a gaudiment de la tripulació:

http://www.txemarodriguez.com/2012/03/elogio-de-la-pelota/

DavidPublicat al12:50 pm - març 27, 2012

http://larxiudesella.blogspot.com.es/2012/03/noticies-de-larxiu-n-5-febrer-de-2012.html?showComment=1332848820520#c8572448212008761700

Gràcies als “arxivers” per publicar el cartell i a Salvador per conseguir-lo.

Partides de llargues de festes de Sella = La Partida

bouetPublicat al11:11 am - març 28, 2012

capità!!! aci un cabo… gracies pel missatge. Rebut i recomfortats.- Esta setmana amb l’ajuda dels nostres tornarem a pillar el vent del nort.
Ompliu la panxa i bebeu bon vi, que el dumenge tornarem al combat i esta volta si, que si!!!

anem anem anem anem!!!

p.d.:urgent!! necessitat d’un psicoleg al vaixell 😛

S'han tancat els comentaris.