Arriben les finals de Llargues i Palma !!

Perdavid

Arriben les finals de Llargues i Palma !!

El proper cap de setmana es jugaran les finals de la Lliga de Llargues i Palma a Pedreguer. El carrer Lluna de la localitat de la Marina Alta acollirà aquest gran esdeviniment dins de les seues festes. El Club de Pilota Sella jugarà 3 finals. Juvenils, palma segona i llargues segona han aconseguit arribar a les grans finals després d’una lliga i semifinals molt dures i molt competides.

Dissabte a les 11:00, final juvenil: Benidorm – Sella

Estarem en una final juvenil després de 7 temporades. La semifinal de diumenge passata la Plaça va ser emocionant. Ens vam quedar sorpressos per la nombrosa afició que va omplir la Plaça. Increïble. Sella té especial debilitat per els juvenils. Perquè sabem que és l’orige de les coses. És l’inici. I és el que ens va permetre començar a ser grans allà pel 2005 i fins el 2010. A partir de ahí vam i estem encara arreplegant els fruïts d’aquella gran generació de pilotaris. Ara tenim altra generació. Nous temps. Mateixa ilusió.

Diumenge a les 9:30 h, final de palma segona: Sella – Benassau

Amb l’acens a la butxaca afrontarem la final amb algunes baixes, però amb la màxima il·lusió. Segona final consecutiva després de la de l’any passat a Parcent. Aquest equip va començar la seua trajectòria al 2008 jugant en tercera. Al 2012 va arribar l’ascens a segons i després de 5 tempoprades en segona, la propera temporada estarem a primera. I el nostre club tindrà 2 equips en la màxima categoria de palma per primera vegada en la història.

Diumenge a les 11:30 h, final de llargues segona: Castells – Sella

Arribem a una final de llargues segona després de 5 anys. Serà després d’una gran tempoprada. Els objectius inicials s’han superat de sobra, i ara arriba el moment de seguir disfrutant i fent-nos disfrutar. Un equip on es combina joventut i veterania. Però on sobre tot hi ha eixe sentiment d’equip que ens ha fet forts.

Amb tot, són 3 equips en les finals. No ho aconseguiem des del 2012. Anem pel bon camí.

Temporades Llargues i Palma i finalistes Sella:

2005: 1
2006: 1
2007: 1
2008: 3
2009: 1
2010: 2
2011: 3
2012: 3
2013: 0
2014: 1
2015: 1
2016: 1
2017: 3

Vos esperem a Pedreguer durant tot el cap de setmana !! Enhorabona a tots els clubs finalistes !!

Quant a l'autor

david administrator