Per alguns, última Jornada

Perapo4

Per alguns, última Jornada

Intensa vesprada de pilota la de hui 12 de maig…..

Hem tingut 2 partides a Sella i altres 2 fora de casa, a Calp i Benasau.

2a llargues: SELLA 10– CREVILLENT 9

L’equip de Sella tenia hui les baixes importants de la seva banca Carlos i de varis dels seus restos titulars. La partida es presentava complicada per les baixes i perquè la Plaça se li dona molt be a la banca visitant Oriol de Crevillent. Com a novetat ha tret David i han jugat jugadors joves com Bernat.
Tot i les dificultats Sella ha aconseguit que la nombrosa afició gaudira d’una partida de bon nivell. Sempre han estat per davant els visitants amb 1-3, 2-3, 4-7, 6-7, 6-8, 7-8, però els jocs molt igualats. Sella iguala a 8 i es posa per primer cop al capdavant amb un 9-8 a favor. (parcial de 5-1 a favor). Crevillent iguala a 9 i deixa tot en l’aire. Sella guanya des del resto l’últim joc i guanya una partida molt important, suma 2 punts i té molt de mèrit el que ha fet.
Partida de 2 hores i mitja de duració.
La lliga està molt igualada en aquest grup i cada setmana les coses poden variar. És el grup més igualat de tots i el paper de Sella, que acaba d’ascendir, està sent molt positiu i fins el moment ha superat les expectatives. Després d’aquesta jornada continuem als lloc capdavanters de la classificació.

3a palma grup B: SELLA 10 — BENIMANTELL 1

Els nostres afronten cada partida com un pas més en busca de les semifinals, sense oblidar mai que cal gaudir de cada jornada i de jugar sempre com a equip. Entre ells destaca el gran companyerisme i això ajuda a superar els moments difícils en les partides. Hui ens visitaven els veïns de Benimantell i els nostres han guanyat amb claretadamb un contundent 10-1. Gran ambient de públic.

Seguim líders i el que és més important, seguim millorant cada setmana. A seguir !!

1a palma: CALP 10  – SELLA 9

Sella ha visitat el complicat carrer de Calp on històricament no se’ns dona massa be. Necessitàvem 1 punt per confirmar el primer lloc a la fase regular.
Partida igualada i amb jocs alternats i equilibrats 5-5, 7-5, 7-6, 8-6, reacciona Sella i iguala a 8. El següent joc el fa Calp 9-8 i disposa de quinze de partida que els nostres salven i fan a dos i igualen 9-9. En L’últim joc haguera pogut caure dels 2 bàndols, a la fi guanya Calp.

Sella ha sigut el primer equip en puntuar en el carrer de Calp en esta temporada i després d’aquesta partida ha assegurat el primer lloc de forma matemàtica. Enhorabona per la bona fase regular que heu fet. Ara descans i a pensar en les semifinals !!

3a palma grup C: BENASAU 10– SELLA 9

Partida entre el segon i el tercer i en joc les possibilitats d’optar al segon lloc. Visitava Sella el difícil carrer deBenasau i ho feia amb un bon equip per poder competir en la partida. Inici amb 2-0, però Sella fa 6 jocs seguits: 2-6, després i amb un joc boníssim de tot l’equip tant al traure com al resto posem un 4-9 i val i quinze i ratlla bona,desaprofitem la pilota de partida i a partir de ahí tot canvia i l’equip local fa, com abans ho havia fet Sella, 6 jocs seguits i acaba guanyant per 10-9.
Partida que ha furat 2 hores i 20 minuts. El nivell dels 2 equips ha sigut molt bo, tot i que Sella ha destacat al inici iBenassau en la remuntada final. S’escapa la victòria, però es suma un punt i es guanya l’avera-ge particular enBenassau (ja que a Sella va guanyar Sella 10-6). Bona partida del traure de Sella Dani. L’equip local es mostra fort com a local però a Sella se li ha escapat una partida que estava guanyada. A seguir jugant i gaudint amb bones partides !!

 

Novetat !! En la Copa 2 Diputació de València d’Escala i Corda que està iniciant-se haurà un equip format per tres jugadors del nostre Club. Jugaràn junts Pablo, Jesús i Adolfo. Primera partida el dia 19 en el Trinquet de Pedreguer contra l’equip format per Maravilla, Colau i Juan. Sens dubte és un fet històric. Sort i estarem pendents !!

Quant a l'autor

apo4 administrator

13 Comentaris fins ara

Horari Jornada 9Publicat al8:19 pm - maig 12, 2012

Als JECV de raspall els xiquets han perdut contra Murla que s’ha mostrat superior amb jugadors com Feliu. Han arribat a quarts i han fet bona campanya.

DavidPublicat al7:13 pm - maig 13, 2012

Després de la gran vesprada de pilota viscuda ahir amb 4 partides, esta vesprada altres 2…

Juvenils: SELLA 10 – MURLA 0

Victòria contra Murla contundent. Ara que la fase regular està acabant sabem que Sella quedarà al quart lloc i jugarà els quarts de final contra Tibi (pot ser també Parcent). La tornada serà a Sella. Murla es classifica, tot i la derrota de hui, directament per a les semifinals.

1a llargues: SELLA 10 – TIBI 8

Quan fa unes temporades vam confeccionar l’equip de primera amb Jan de banca l’objectiu era viure grans partides de pilota a la nostra Plaça i poder competir contra els més grans com el Campello de Martines, el Finestrat de Malia, el Murla de Malia, el Parcent de Malia o el Tibi d’Àlvaro entre altres…contra tots hem jugat i hem conseguit guanyar jugant com a locals. Sobre tot hem omplit el nostre carrer de ilusió i pasió pel nostre esport.
Aquesta vesprada ens ha visitat Tibi A, amb Àlvaro, ens ha visitat el líder d’aquesta lliga i el Campió de l’anterior temporada en aquella gran final entre Tibi i Sella. Gran ambient de públic per gaudir de la partida que, tot i que Tibi partia com favorit, s’esperava que fora de bon nivell i així ha sigut.
S’ha arribat a iguals a 6 i el primer equip en puntuar ha sigut Sella al fer el joc 7. Després iguala Tibi a 7 i s’adelanta 7-8. Però Sella que ha jugat a gran nivell empata a 8-8. Grans ovacions de l’afició amb les grans jugades !! El següent joc també el guanya Sella i posa el 9-8 i tot per decidir….el traure local Jan va en aument i apreta per conseguir la victòria amb 3 traures consecutius. Lúltim d’ells emntre tocaven les 8 de la vesprada en el campanar i es cumplien les 2 hores de partida: 10-8. En l’equip local han jugat Jan, Jordi, Pau, Jesús i Quico. En Tibi han jugat Àlvaro, Sergi, Miki i Hector.

DavidPublicat al10:03 pm - maig 13, 2012

Un altre cap de setmana amb grans resultats dels nostres. La situació després de la jornada és la següent:

1a llargues, amb el triomf seguim tercers i ens apropem a la classificació per les semifinals

1a Palma, amb el punt ens classifiquem matemàticament per a semifinals com a primers

2a Llargues, amb la victòria seguim primers amb 3 punts de ventaja i average sobre el tercer

3a Palma B, amb els tres punts seguim líders i ens apropem a les semifinals

3a Palma C, amb el punt estem tercers amb aspiracions de quedar segons

Juvenils, acabarem quarts la fase regular i jugarem contra Tibi en quarts de final d’ací a dues setmanes

La setmana que ve més !! A seguir !! El nostre viatge en aquesta lliga 2012 està sent apasionant !! A vore si arribem a bon port…sigui com sigui..haurà valgut la pena !!

Endavant !!

bouetPublicat al1:17 pm - maig 14, 2012

orgullos de ser d’aquest club. enhorabona a tots, som el som i a mi m’encanta!!! força!!! i a passar bona setmana.

SineuPublicat al1:31 pm - maig 14, 2012

La partida contra Tibi va ser emocionant i molt treballada per part dels nostres. A destaxcar el sacrifici de l’equip, que es va saber repondre a les tretes d’Alvaro, molt dificils de restar. A este respecte destaca Pau, que en va tornar algunes ben dificils, Kiko també va lluitar de valent i va fer alçar a la gent de les cadires en alguna ocasió. Jordi va mostrar un creixent lideratge a l’equip, amb una seguretat en les pilotades cada vegada més consolidada. Jesús, setmana rere setmana, demostra que és el jugador més inteligent al carrer, creuant pilotes decissives, templant la pilotada quan diu el cap i no el cor i animant als seus companys en els moments més dificils, que foren al principi. Després Jan va anar de menys a més i va acabar fent uns punts decissius amb el seu traure precís i veterà. És un gran capità i fa goig veure’l dins de la partida, recorrent la Plaça concentrat en cada pilota

Va ser una partida molt treballada per part dels dos equips, amb bon ambient entre jugadors i aficions i amb eixos silencis màgics, esperant el traure, que només es donen a les grans partides. Enhorabona als nostres i als amics de Tibi per una vesprada tan bona!!

DavidPublicat al6:47 pm - maig 14, 2012

Fantàstic resum Sineu !! esperem seguir gaudint amb partides d’aquest nivell !!

DavidPublicat al7:04 pm - maig 14, 2012

http://www.levante-emv.com/deportes/2012/05/14/campello-quiere-repetir/904768.html

II Champions de Llargues

“Los clubes de Tibi y Sella acompañarán a El Campello en la segunda edición de esta competición que cuenta con el patrocinio de Terra i Mar.”

“Presentación internacional
La competición se presentará en el Museu de la Pilota de Genovés, coincidiendo con el fin de semana de la competición de Llargues cuya final será en Sella. Será un acto de exaltación de esta modalidad que une a las tradiciones pelotísticas de diferentes regiones europeas, y con presencia internacional en una mesa-debate. Todos acudirán a la final de Sella.”

DavidPublicat al4:19 pm - maig 16, 2012

http://fedpival.es/pdf/competicions/pdf_2070.pdf

Copa 2 Diputació València: Pablo, Jesús i Adolfo. En l’enllaç tenim el calendari i els equips. Dissabte va de bo !!

bouetPublicat al11:20 am - maig 17, 2012

moltisima sort al trio sellardo en la copa 2, no cal dir que ens tindrieu ahi darrere per animarvos i seguirvos on calga!!!

que llastima que l’ajuntament que ens mana en els ultims vint i pico anys no haja tingut vista d’ajudar i recolzar molt mes la pilota valenciana que junt a la musica es LO UNIC QUE LI QUEDA AL POBLE. VERGONYOS!!!

amicPublicat al5:38 pm - maig 17, 2012

Vinga anims que vosaltres esteu per damunt de tot aixo, representeu a Sella i a la gent que sempre a cregut en vosatres. MOLTA SORT!!!

DavidPublicat al6:25 pm - maig 18, 2012

Dillunspartida d’escala i corda en Guadassuar…

Pablo i Nacho
-contra-
Maravilla, Santi i Carlos II

DavidPublicat al6:34 pm - maig 18, 2012

Segons informen des de la Federació de Pilota i l’Ajuntament de Sella, La CLAUSURA i totes les FINALS de la Lliga de Llargues i Palma 2012 seràn el diumenge 22 de Juliol a Sella (Plaça Major i Carrer València)

DavidPublicat al10:51 pm - maig 18, 2012

Copa 2 d’escala i corda Partides:

19/05 en PEDREGUER MARAVILLA-COLAU-JOAN vs PABLO-JESUS-ADOLFO

23/05 en GUADASSUAR PABLO-JESUS-ADOLFO vs PANETE-CARLOS II-CARLITOS

Dissabte a les 17:00 hores, 3a palma B: LA NUCIA – SELLA
Dissabte a les 18:00 hores, 1a llargues: TIBI B – SELLA

Diumenge a les 11:30 hores, 3a palma C: SELLA – LAGUAR
Diumenge a les 17:00 hores, 2a llargues: ALTEA – SELLA

S'han tancat els comentaris.