Crònica 13a Jornada

Perapo4

Crònica 13a Jornada

Començavem el cap de setmana amb la partida d’anada de les semifinals autonòmiques dels JECV de raspall en Benjamí, que  va ser de gran nivell i molt igualada. S’enfrontaven Sella (Subcampió d’Alacant) i Onda (Campió de València/Castelló). La partida ha tingut jocs alternats fins el 4-3 per a Onda. Sella guanyava 2-3. 1 hora de durada amb quinzes disputats i llargs. Dissabte que ve partida de tornada a Piles amb tot per decidir. Ahí estem !!

Dissabte de vesprada Jordi va jugar i guanyar partida d’escala i corda a Petrer mentre que Jesús va perdre tot i realitzar una molt bona partida.

Vam viure el “derby” de tercera de palma entre Sella 10 i Relleu.8. Partida de més de dues hores de duració i molt disputada per tots els jugadors. En un principi pareixia que l’equip local guanyaria amb més facilitat, però les errades el van condemnar a un resultat molt apretat. Un equip que en aquesta segona volta li ha betxisagafat el to a la competició.

També de vesprada i en Calp, Sella A de Tercera de Palma va guanyar per 6-10.

Tancàvem el dissabte amb victòries i bones partides en general. Diumenge, en canvi, no ens va portar tan bons resultats….

Al Trinquet de Sagunt Pablo va jugar partida de la Copa Diputació contra l’equip d’Alvaro, a qui havien guanyat feia una setmana a Pelayo. Esta vegada va guanyar el trio d Alvaro per 60-45.

El diumenge va ser un dia de pilota a Sella molt complet. 2 partides de matí i 1 de vesprada. A totes jugaven jugadors i equips de nivell amb rivals de molta entitat com Calp, en segona de palma, i Murla i Parcent a les partides d’anada de les semifinals de palma i llargues respectivament.

Ambient fenomenal durant tot el dia…des de les 10:00 del matí a les 20:00 de la vesprada….Destacar la presència d’aficionats de Sella (sempre estan ahí !!) Relleu, Finestrat, Altea, La Vila, Murla, Parcent, Benimagrell, Benidorm, etc….i es que la combinació de pilota + Sella + Plaça Major…sol tenir bons resultats per a l’espectacle.

Pel que fa als resultats han sigut un poc decepcionants per a nosaltres amb 3 derrotes. Els nostres jugadors ho han intentat fins la fi però cal valorar també el nivell dels rivals.semisellamurla

En segona de palma, Sella 4Calp 10. Calp ha sigut superior. Tot i això haguerem pogut sumar més jocs. Feien bones jugades i ratlles però no rematavem els quinzes claus.

En primera de palma, Sella 9Murla 10. Partida molt emocionant i d’un nivell molt alt. Altíssim. Murla presentava un equip de gala i els nostres tampoc es quedaven enrere. Els jocs han anat 2-0, 2-2, 5-2, 5-5, 7-5, 7-6, 8-6….en eixe moment Sella va disposar de val-net per posar el 9-6…no ho aprofitem i Murla remunta posant el 8-8. Els nostres han estat nerviosos i s’han descentrat de la partida en algún moment. Amb tot, Sella s’avança 9-8 però Murla guanya els dos últims jocs posant el definitiu 9-10. La partida ha tingut de tot però el marcador no era el que Sella buscava. Tot i això ….no queda altra…a guanyar a Murla !! Ànims !! Es pot !!

placaPel que fa a primera de Llargues, la partida ha tingut 2 trams ben diferenciats. Amb Jan traent molt…i marcador de 4-4…i amb Jan més fluix, on s’ha distanciat Parcent fins el 5-10 final. La partida sen ha anat per als visitants quan les sensacions eren que els marcador podia ser molt ajustat. Els nostres jugadors han estat be però els jocs queien del costat visitant. Entrega total fins la fi…. però no ha pogut ser. Sensació de tristor en les cares de la gent al acabar la partida en la que ha sigut la última partida de la temporada de primera de llargues en La Plaça Major de Sella. Ara queda la partida de tornada en Parcent, un carrer que no sens dona malament….cal jugar fins la fi….anem allà !!

I fins ací un cap de setmana plagat de partides de pilota…. Tots volem guanyar….però el més important és que la pilota no pare mai de rodar als carrers del nostre poble…..eixos carrers on jugava Alfredo Carreró, on jugava Tonet Ferrer, on jugava Fermín, …on ara juguen els nostres jugadors….i on volem que mai es deixe de jugar a pilota.

La setmana que ve més i millor !!

Quant a l'autor

apo4 administrator