PILOTA A LA FIRA 2013

Perapo4

PILOTA A LA FIRA 2013

cartell pilota fira 2013Fira 2013. Aquest cap de setmana s’ha celebrat en Sella la XVIII edició de la Fira de Mostres. Com és habitual en cada edició de la Fira de Mostres i Cultura Mediterrània de Sella, el Club de Pilota està present. Amb una exposició del Club, amb unes partides a raspall dels xiquets i xiquetes de l’escola i amb una partida a palma al carrer València.

Exposició. La exposició d’aquest any ha sigut especial. Aquest any el Club compleix 30 anys de vida. S’han creat panells amb text i fotografies sobre La pilota a Sella, La partida de festes, fotomuntatge de La Plaça, retalls de premsa, Jugadors històrics, colps de pilota, modalitats, història i palmarès del Club, etc…

També hem exposat els trofeus més destacats, fotos antigues, samarretes del club i de Pablo de la selecció, materials de joc, material per arreglar-se les mans, llibres, cartells….També hem exposat les copes que recentment ha guanyat l’escola del poble “Server Mora” que s’han proclamat Campions de Pilota a l’escola en xics i Subcampiones en xiques.

fira xiquetsPartides Escola. Al carrer València han jugat partides de raspall els alumnes de l’escola amb els següents equips:

  • Arnau, Julan i Vicente
  • Àngel i Paula
  • Celia i Marcos
  • Antonio i Inés
  • Carmen i Maria

Bon ambient de públic amb molts familiars dels xiquets i xiquetes que han vist com l’evolució d’aquesta temporada de tots ha estat molt bona !!

fira majorsPartida a Palma. La partida d’aquest any ha servit perquè un jugador cadet de Sella debute en partides seniors del Club. Es tracta de Vicent.

Folgueral, Xime, Carlos i Xiringa  10 vs Pau, Piripi, Bernat i Vicente 4

El més destacat de la partida ha sigut Folgueral al traure.

Partida Perxa Alcoleja. Sella (Folgueral, Antonio, Piripi, Adolfo I i Rafel) Alcoleja (Javi de Sella va jugar amb ells). La partida va anar  2-0 2-2 5-2 6-7 9-7 9-8 10-8 partida en la que es van vore poquetes jugades espectaculars ja que tots els jugadors de sella no van tindre massa bona partida el equip de Alcoleja va jugar molt segur i sabent acabar tots els quinzes i fallant en molt poques ocasions. Destacar a rafel en la ferida. La partida va començar sense color jocs rapits a favor de Alcoleja ja que Sella no disponia de un dau habitual comencen a adaptar-se al carrer el bot i la bolera i remunten la partida posant-se 6-7 a favor de Sella. En eixe moment sella es relaxa i Alcoleja fa els últims jocs i guanya la partida

Torneig de Palma de Castells. San Vicent 3Sella 10. Vicent de Castells ha organitzat aquest torneig on participen 8 equips de tercera palma: Castells vs Murla; Benidoleig vs Xaló; Benasau vs Llíber; i San Vicent vs Sella. Aquest son els enfrontament de quarts on avui Sella ha fet una partida molt completa. Cada jugador ha fet la seua feina: Javi al traure, Antonio Ruc i Jorge restant i Betxis i Anto a la punta. Però sobre tot cal destacar a Antonio, que avui ha fet una gran partida tant al resto com al contraresto, amb grans pilotades i molt poques errades. Ara esperem el rival de semifinals.

alberolaA la Copa President de Diputació, l’equip de Pablo va perdre el divendres passat per un contundent 60 a 25 contra l’equip de Cervera al trinquet de Genovés. Excepte a l’inici, l’equip de Murla (pablo) no va estar clavat en la partida, els jugadors es mostraren prou apàtics i cometent errades infantils. Però la desil·lusió de la derrota, que es feia dependre de molts resultats per classificar-se per a les semifinals de la copa, avui s’ha convertit en felicitat. Les partides del cap de setmana han permes a Pablo passar a semifinals, junt a els equips de Soro III, Àlvaro i Cervera. Les semifinals seran segurament el dimarts 25 a Massamagrell contra Soro III.

Els que acudirem a Genovés vam ser testimoni d’un sentit homenatge a Xavier Alberola. Un trinquet de gom a gom acompanyà al mestre-periodista en el seu adéu a la televisió pública valenciana. Des d’ací també volem dir-li que ens té per al que faça falta.

Quant a l'autor

apo4 administrator