Crònica sisena jornada

Perapo4

Crònica sisena jornada

El passat dijous de vesprada a Pelayo, al cartell de les partides estaven anunciats dos jugadors de Sella: Jordi i Pablo. El primer va jugar davant. Formant parella amb Martí de Borbotó van guanyar 60-55 a Carlos i Joan. Pablo va perdre davant la parella de Rodrigo però va fer una gran partida demostrant el bon nivell de forma pel que travessa.

alvaroLa Lliga de Llargues i Palma continua avançant….ja hem superat la jornada 6…jornada que hem superat amb nota ja que hem aconseguit 4 triomfs de 5 partides jugades.

1a Llargues: Parcent 2 – Sella 10. Partida entre dos equips cridats a estar en la part alta de la classificació. Parcent havia guanyat totes les partides que havia jugat. Sella també havia començat be la lliga. En la partida ha dominat la banca Àlvaro que ha estat “espectacular”. Tremenda partida de la banca de Sella que acompanyat de Jordi, Jesús i Pau han completat una partida molt seriosa, molt motivats i sense relaxació. Àlvaro ha sabut adaptar-se millor al carrer i al vent que Juanjo. També es cert que no li ha donat opció de entrar molt en joc. Tot i el resultat han hagut algunes jugades de nivell entre els dos equips. A destacar una jugada del nostre jugador Pau que ha alçat les màximes ovacions del matí. Tres punts importantíssims per a Sella en un carrer que se li dona molt be a la nostra banca. Ara  cal seguir sumant per poder buscar les posicions de davant de la taula classificatòria.

jorge1a Palma: Sella 10 – Alcoi 2. Partida “vital” per a Sella. I es que no es poden escapar punts de La Plaça Major si volem intentar remuntar posicions en la classificació. I així va ser. Els nostres van fer la partida més regular de la temporada i es van mostrar superiors al rival. Molt bon ambient de públic que va viure la segona victòria de la temporada a casa. A seguir !!

2a Llargues: Campello A 5 – Sella 10. Triomf fora de casa tot i jugar amb un jugador menys. Cal destacar el debut en categoria senior del jove Toni. Jugador infantil de primer any i que va fer una bona partida. Amb il·lusió i sense por. Enhorabona pel debut i a entrenar !! L’equip es troba situat en la part mitjana de la classificació i està fent una bona temporada.

2a Palma: Polop 3 – Sella A 10. Cinquena victòria en 5 partides. Molt bon començament que ens manté en el segon lloc de la classificació amb una partida menys que el primer que és Finestrat. Molt bé Folgueral al traure. Regular i sense faltes. Al resto bé també. Tres punts fora de casa i a seguir !!

IMG-20140322-WA00002a Palma: Crevillent 10 – Sella C 4. Tot i la derrota en Crevillent, els nostres van fer bona partida i es van divertir prou. Acabem així les partides de la primera fase. En la segona fase tindrem 4 partides de local i 2 de visitant. Bona oportunitat de seguir aprenent i divertint-se jugant a pilota.

La partida de palma segona entre Sella B i San Vicent B ha sigut aplaçada i es jugarà el proper cap de setmana en Sella. També tindrem la partida de 1a Llargues entre Sella i Alfàs, que es va ajornar fa unes setmanes per la pluja. La resta d’equips tenen jornada de descans.

Ens agradaria destacar que en aquesta temporada hem viscut el debut de dos jugadors de la nostra escola: Vicent i Toni. Això demostra el bon treball dels monitors. Ens pareix fonamental el vincle entre l’escola i els nostres equips senior. Ací està el futur i com a tal s’ha de cuidar. Enhorabona !!

Quant a l'autor

apo4 administrator