Crònica de partides aplaçades

Perapo4

Crònica de partides aplaçades

IMG-20140329-WA0005Comencem la crònica repassant les partides dels nostres jugadors en Escala i Corda. Començàvem les partides el passat dijous al Trinquet de Pelayo on Jesús va tornar a jugar formant parella amb Santi de Llíber i van guanyar contra Marc i Conillet per 60-35. Van fer una partida molt bona. Divendres era el torn de Pablo. Al Trinquet de Sueca va perdre per 60-40 fent parella amb Jesús, contra Rodrigo i Tomàs II. I ja dissabte va jugar Jordi al Trinquet de Pedreguer. Maravilla i Jordi van guanyar per 60-50 contra Marc i Conillet.

L’equip Aleví de la nostra escola ha jugat els quarts de final provincials de raspall en Ondara contra l’equip local. Derrota contundent per 25-0. Aquells s’han mostrat superiors, tot i això, el rendiment de Arnau, Antonio i Àngel ha estat molt per baix del habitual. Així les coses, acabem la temporada del raspall. L’any que ve més !!

IMG-20140330-WA0005Aquest cap de setmana ha servit per jugar les partides aplaçades de llargues i palma. En 2a de Palma s’enfrontaven Sella B i San Vicent B.  El primer joc de la partida l’han fet els visitants 0-1. Reacció de Sella amb un clar 5-2 i el definitiu 10-2. Partida no massa bona dels nostres però que ens permet sumar els 3 punts. Molt be al principi el traure visitant. Sella millor al resto que al contraresto. Amb aquest triomf ens posem segons de la classificació i continuem amb la molt bona temporada. Endavant !!

Per al diumenge de vesprada quedava la partida de 1a de Llargues entre Sella i Alfàs. Molt bon ambient de públic a La Plaça Major amb un centenar de persones presenciant la partida tot i la vesprada no massa bona pel que fa al clima. Triomf de Sella per 10-0. A l’inici de la partida els restos visitants han pogut restar les pilotes i posar-les en joc , però Sella ha estat molt segur al contraresto. Quan Àlvaro ha apretat hem sumat els jocs de manera més ràpida. Les traures que la banca visitant Dani apretava també eren ben restats pels nostres restos. Bé Sella que es col·loca segon a la classificació amb estos 3 punts. Per al proper cap de setmana viurem una gran partida en llargues primera: Sella – Murla. La tornada de Jan a la Plaça de Sella en partida oficial. Vos esperem a tots !!

La propera jornada es reprèn la competició en tots els grups. Les nostres partides seran:

1a Llargues: Sella – Murla

2a Llargues: Sella – Murla A

1a Palma: Murla – Sella

2a Palma: Calp B – Sella B

2a Palma: Sella A – La Nucia

2a Palma: Sella C descansa…

Sort a tots !!

Quant a l'autor

apo4 administrator

1 comentari fins ara

S'han tancat els comentaris.