Crònica setena jornada de la lliga

Perapo4

Crònica setena jornada de la lliga

La primera volta de la Lliga de Llargues i Palma ha acabat aquest cap de setmana amb els següents resultats per als nostres equips:

Llargues 2a, Sella 4 – Murla A 10. Derrota contra Murla en una partida fluixa dels nostres jugadors. Es repetix la mateixa història que en anteriors partides. Després d’un bon  i igualat inici amb 4-5, els nostres se’n venen avall i no son capaços de enllaçar dos jugades bones. Murla , amb un grandíssim David al traure i al resto, es fa amb els tres punts. Amb este resultat estem situats a la part mitja de la classificació. Queda tota la segona volta per “vore” si tirem cap a dalt o ens mantenim en la zona mitja-baixa. Esperem que siga lo primer. Ànim !!

Palma 2a, Calp B 10 – Sella B 7. Partida complicada en un carrer que sempre és difícil per als rivals. La partida va anar 1-0, 1-1, 2-1, 2-3, 4-3, 6-4, 6-5, 8-7 i 10-7 definitiu. Sumem 1 punt i ara caldrà fer-se molt forts jugant de local. Hem fet una molt bona primera volta superant pot ser , fins i tot, les expectatives inicials. La segona volta pot ser apassionant. En la Plaça tindrem la visita de Benimagrell, Calp o Benidorm. Segur que son grans partides !!

Palma 2a, Sella 10 – La Nucia 0. Triomf contundent dels nostres jugadors que ens permet passar a encapçalar la classificació per davant de Finestrat. Hem guanyat les sis partides de la primera volta. Ànims i força per encarar la segona volta amb la mateixa força !! Endavant !!

1a. Llargues. Sella-Murla. 2014Palma 1a, Murla 10 – Sella 9. Visitàvem el complicadíssim carrer de Murla amb la esperança de ser més regulars i poder fer una gran partida després de guanyar a Alcoi en la jornada anterior. La veritat que ha sigut una molt bona partida. Hem estat 5-6, 7-8, 9-9 i 10-9. Hem puntuat en un carrer on l’any passat, i altres anys,  no ho vam poder fer. Acabem la primera volta en sensacions de millora. Ara queden les sis partides de la segona volta. I quatre seran en La Plaça !! a més de les visites a Agost i Alcoi. Encara queda molt !! Següent partida el 27 d’abril contra Laguar a casa.

Llargues 1a, Sella  10 – Murla 4. Vesprada molt emotiva la que hem viscut amb la partida Sella-Murla. Era la tornada de Jan a La Plaça després de 7 temporades traient amb nosaltres. Era una gran partida la que s’esperava amb jugadors de molt nivell per part dels dos equips. La gent no volia perdre’s este moment tan emocionant. Ambient de les grans ocasions.  Més de 130 persones han omplit la Plaça. Ha començat Sella al traure…i quan Jan passava a efectuar la seua primera treta l’hem fet parar enmig del carrer i després d’unes paraules, l’afició de Sella li ha tributat una càlida i merescuda ovació. Ha començat la partida amb 2-0 a favor de Sella però les bones tretes de Jan i el bon joc de Murla ha IMG_0334fet igualar 2-2. Desprès Sella torna a distanciar-se però Murla, amb un gran Marc, acurta distàncies. Les grans tretes d ’Àlvaro i la bona feina de Sella des del contraresto ens ha permès sumar jocs de manera prou seguida fins al 10-4. Cal dir que hem vist grans intercanvis dels dos equips que han sigut mereixedors de grans ovacions. L’equip de Murla, amb Jan de capità, ha demostrat que té molt de futur. Podem destacar algunes pilotades espectaculars de Jordi des del resto, de Jesús des del contraresto, d’ Àlvaro al traure, de Pau a la punta o de Quico rematant quinzes.

També volem destacar el gran ambient entre tots els jugadors i en concret entre els Clubs de Murla i Sella.

En definitiva, tres punts contra un rival de la part alta i el proper cap de setmana ens espera una partida tremenda: SELLA – BENIMAGRELL A …el liderat en joc……

Devem omplir altra vegada La Plaça i a gaudir de la millor pilota al carrer!!!

Quant a l'autor

apo4 administrator

1 comentari fins ara

S'han tancat els comentaris.