Crònica 8a Jornada de la lliga

Perapo4

Crònica 8a Jornada de la lliga

2a Palma: SELLA B 10TIBI C 0. Per part de Sella han jugat Dani, Javi, Juan, Xiri i Bernat. L’equip de Sella ha sigut clar dominador durant tota la partida. Cal destacar al traure local Dani (tremendo!) i a Bernat al resto. També han estat molt be Vicent i Juan a la punta. No ens hem relaxat i hem sumat els 3 punts. Bon ambient de públic. El proper dijous partida adelantada que es preveu decissiva. Sella B contra el líder Benimagrell. Allí estarem!

SellaC-SanVicent2a Palma: SELLA C 1S. VICENT A 10. En Sella hem tingut prou novetats com el debut aquesta temporada de Antonio al resto i del veterà Adolfo I que una temporada més continua jugant a pilota. Han jugat Vicent, Antonio, Adolfo I, Saoro i Bexís. Principi igualat però Sella perdia ratlles que eren importants. El jove traure local seguix millorant. Tot i això, es nota la inexperiència en algunes jugades. Podem destacar algunes pilotades de Vicent jugant d’últim resto. El millor dels visitants el resto Santacreu que ha dominat la partida.

2a Palma: TIBI B 6SELLA A 10. Han jugat Folgueral, Adri, Piripi, Dani i Toni. La partida es preveia complicada però Sella ha començat amb molta força i ha marcat la diderència amb un parcial de 1-7. En eixe moment, ens hem relaxat i Tibi ha sumat jocs, 5-7, 5-8, 6-8…el tres punts perillaven…però hem apretat i sumat 3 punts claus. Poden ser decissius per mantindre la lluita. Set partides jugades i set guanyades. A seguir valents!

2a Llargues: TORMOS 9SELLA 10. Prous canvis hui en l’equip de Sella, que contava amb les novetats de Javi i del jovenet Toni. Partida molt igualada  amb jocs alternats fins al 7-7, però Tormos s’avança i posa un 9-7, val per quinze i la “ratlla als peus” que solem dir….tot i això Sella guanya el quinze, suma tres jocs seguits i aconsegueix guanyar fora de casa una partida important per consolidar-se a la part mitjana de la taula. Molt be Xime i be el jovenet Toni !!

Sella_benimagrell1a Llargues: SELLA 10BENIMAGRELL A 9. Última partida del cap de setmana…i la més esperada de la jornada…..Sella contra Benimagrell A….Àlvaro, Jordi, Jesús, Pau i Quico…contra…Malia, Tato, Mario i Paco.

Partida increïble per com s’ha desenvolupat. Remuntada espectacular. Sella aconsegueix el triomf davant Benimagrell superant a un Tato i Malia “espectaculars”. Sella ha començat molt gelada, fora de la partida, prou malament. Parcial contundent de 1-7 i de 2-8 !! Com diem, gran Malia i Tato. Tretes tocant paret impossibles de restar. I les que podien restar les agafaven davant entre Paco i Mario que estaven molt atents. Poc a poc…Sella ha entrat en joc…es notava en l’ambient que encara estàvem a temps…havia “run-run” entre el públic que recordava altres remuntades en altres temporades….3-8, 4-8, 5-8…discussions i alguna polèmica tampoc han faltat….Benimagrell trenca la ratxa i posa el 5-9…però no ens rendim. 6-9, 7-9,…la tensió es palpa i va en augment, ovacions, laments, crits… 8-9, 9-9. Ovació generalitzada per als dos equips pel gran espectacle oferit. Benimagrell amb el joc 9 tenia guanyat el average particular…però hui Sella volia culminar una vesprada per a la història…ha fet el joc 10 i l’afició ha embogit !!

La remuntada ha estat molt celebrada pels aficionats més veterans de Sella que han felicitat als nostres jugadors.

IMG_0402Cal destacar la partida de Jesús que ha estat espectacular!. Jordi i Pau han anat de menys a més destacant algunes pilotades del tram final de la partida. També Àlvaro ha anat en progressió ascendent i ha sumat molts quinzes. Quico ha estat en tot moment be i dins la partida.

Ambient propi de les millors partides de festes, amb públic visitant d’altres localitats. Destaquem la visita d’un gran amic com Toni de Finestrat, de tot l’equip de palma de Finestrat, d’ amics i gent de Relleu, Benimagrell, San Vicent, La Vila, etc…i per damunt de tot, la presència de tot el nostre poble que ompli La Plaça cada setmana!! Ha sigut una vesprada mítica!!

Aquesta jornada l’equip de Palma primera ha descansat. La resta de resultats ens han beneficiat. La propera jornada rebrem la visita de Laguar. Ànim !!

Amb tot, la Lliga encara està per l’inici de la segona volta, queden moltes partides i moltes emocions !!

Enhorabona a tots i a seguir endavant !!

Quant a l'autor

apo4 administrator

2 Comentaris fins ara

S'han tancat els comentaris.