Segona jornada de Perxa

Perapo4

Segona jornada de Perxa

Aquest cap de setmana s’han disputat les partides de la segona jornada de Perxa amb els següents resultats per als equips de Sella:

Alcoi 10 – Sella 9. Partida jugada en el bonic carrer d’Alcoleja. Sella afrontava la partida amb l’absència de dos dels jugadors titulars. Inici dolent amb parcial de 6-1 en contra. Però, com ja va passar la primera jornada, vam reaccionar fins posar un 7-9 a favor. No es va tancar la partida i Alcoi va remuntar fins el 10-9. Repartiment de punts que deixa relativament contents als dos equips.

Benimagrell 10 – Sella B 0. Derrota molt contundent en un carrer que és molt complicat i que sempre sens sol donar prou malament. Els locals tenen un gran equip amb els fixatges de diferents jugadors i estaran en la part alta de la classificació. Sella va disposar de quatre vals però no va poder rematar cap joc.

Relleu 10 – Sella C 3. Tot i començar guanyant Sella, que contava amb la baixa de la seua bolera i resto titulars, no hem sabut adaptar-nos en cap moment al menut carrer Sol de Relleu. Els locals s’han adaptat millor. Sella no ha estat gens encertada i unit a algunes jugades de mala sort ha fet que Relleu sumarà els tres punts amb facilitat.

selladSella D 10 – Finestrat 2. Partida jugada el passat dimarts amb triomf de Sella. Bon nivell de tot l’equip destacant al bot Carlos. Finestrat va presentar un equip de garanties, però Sella va saber jugar amb més coneixement i va aprofitar cada ocasió per anar sumant quinzes i jocs. Molt bon ambient de públic tot i jugar la partida entre setmana.

A més de la Perxa, el cap de setmana ens ha deixat partides als Trinquets i entrenament de la Selecció Valenciana de Pilota. Destaquem la partida i triomf de Pablo al Trinquet de Pedreguer per 60-50.

I de la selecció volem felicitar i donar ànims als jugadors de Sella que han acudit als entrenaments. En breu sabrem la convocatòria definitiva per a jugar el Mundial de setembre. A veure si tenim algun sellardo!!!

Quant a l'autor

apo4 administrator