Jocs Escolars d’One Wall

Perapo4

Jocs Escolars d’One Wall

IMG-20141109-WA0003Aquest diumenge a la població de Massamagrell s’han disputat les finals autonòmiques dels Jocs Escolars en la modalitat d’One Wall, han participat un total de 31 escoles i s’han jugat més de 300 partides. Els xiquets de la nostra escola han participat per primera vegada en aquesta modalitat fent un gran paper i gaudint molt de l’ambient,  de la pilota i de les magnífiques instal·lacions esportives d’aquesta localitat.

En categoria infantil –Toni i Alfredo– han guanyat les quatre partides del seu grup però en quarts de final han sigut derrotats 11 a 8 per Petrer. I en categoria Aleví –Arnau, Antonio i Àngel- també han guanyat les tres partides del seu grup i en quarts de final han perdut 11 a 5 contra Montserrat. Després han jugat de manera individual, però l’experiència d’altres clubs s’ha notat, ja que era la primera participació del nostres joves pilotaris. A pesar de les derrotes, tant els xiquets com els monitors estan satisfets del treball realitzat.IMG-20141109-WA0004

Els xiquets han estat acompanyats pels seus familiars, pel president del club i pels dos monitors. Així que agrair a tots l’esforç e implicació en aquestes competicions.

Per a aquells que no coneixeu el One Wall, en aquest enllaç podeu veure el reglament d’aquesta modalitat com de la resta de modalitats que juguem al País Valencià. Pica ací.

D’altra banda, hem de dir que el Club, com tots els anys quan arriben aquestes dates, inicia la campanya de cobrament als socis. Tots aquells que vulguen domiciliar-se la quota o pagar en mà que parlen amb David (President) o Antonio (directiu) o ens enviem un mail a club_pilota_sella@hotmail.com. També tenim a la venda paperetes i dècims del club.

IMG-20141109-WA0000

Necessitem el teu suport!!!   Fes-te soci!!!

Quant a l'autor

apo4 administrator