Crónica de la 3a Jornada

Perapo4

Crónica de la 3a Jornada

Divendres al Trinquet de Benidorm van jugar Pau i Jordi 50 vs Ramon i Juanfran 60. La segona partida va ser Soro III i Hector 60 – Pablo, Félix i Carlos 30. La bona noticia va ser la tornada de Pablo després de la seua xicoteta lesió al braç, així com tornar a vore a Pau jugar al Trinquet.
2ª Palma: Sella B 10La Murada 0. Triomf molt cómode de Sella que va estar a un millor nivel que els rivals. L’equip de la Vega Baixa contava amb l’absència del seu resto titular. 3 punts com a local i primera victoria d’aquesta temporada. A seguir ¡!
1ª Llargues: Benimagrell 10 Sella 1. Derrota molt contundent en un dels carrers més complicats i contra un dels màxims favorits com és l’equip de Benimagrell, que una temporada més conta amb els grans fixatges de Mario, Tato i Malia. Benimagrell sembla que ha pujat encara més el seu nivell respecte a la pasada temporada. Sella no es troba ara mateix al seu 100 % físicament, amb diferents jugadors amb molèsties i ixint de lesions. A més hui teniem la baixa de Jesús. Així les coses, Malia ha marcat la diferència. Àlvaro ha acabat bé la partida, però no l’ha començada amb tanta potència. A més en eixe carrer no pot sumar quinzes directes de treta i baixa la seua efectivitat. Han hagut jocs igualats, però els locals, molt motivats, han dominat tant al traure com al resto. Bon ambient de públic tant local com de Sella. Forta derrota…però encara queda molta Lliga. A recuperar-se ¡!
2ª Palma: Sella C 5Parcent 10. Bona partida dels dos equips i molt entretinguda. Partida molt disputada. El 0-4 inicial ha marcat molt. Sella no ha estat bé al resto en el començament de la partida, però després hem sabut competir i jugar a pilota. El jove traure local, Vicent, ha estat molt bé. Però l’equip visitant també conta amb bona banca i bons restos. A la fi han sigut superiors els visitants i han guanyat els 3 punts. El tanteig ha anat 0-4, 1-4, 1-5, 2-5, 2-7, 4-7, 4-8, 5-8 i 5-10.
2ª LLargues: Sella 7Finestrat 10. Partida jugada diumenge matí amb un clima fabulòs per a la disputa de la pilota. La Plaça Major ha registrat la major afluencia públic en el que portem de Lliga. La partida ha començat amb 3-0 per a Sella amb una banca visitant irregular. Finestrat ha sumat 4 jocs seguits 3-4. Sella ha empatat 4-4. 4-6, 5-6, 5-9 i val i quinze. Finestrat no tanca la partida i Sella lluita fins la i i suma 2 jocs seguits que li permeten sumar 1 punt. Triomf final visitant i repartiment de punts. Podem destacar al resto Tonet de Finestrat.
2ª Palma: Poble Nou 4Sella A 10. Primera victoria de la temporada i importants 3 punts. Bona partida de la banca Sergio en un carrer que se li dona molt bé. La setmana que ve a intentar fer bona partida de locals i continuar amb la ratxa.
1ª Palma: Sella 10Laguar 5. Primera victòria ja que les dos anteriors partides l’equip s’havia quedat en 8 tot i meréixer millors resultats. Cal destacar a la banca Jorge que ha sumat molts quinzes directes, així com Piripi a la punta que ha estat ràpid i certer. Bon ambient de públic en una partida poc lluïda. La semana que vé més ¡! Acabem així una jornada repleta de pilota, amb 4 partides a La Plaça Major de Sella. Hem tingut derrotes però també triomfs. A continuar que açò és llarg ¡!

Quant a l'autor

apo4 administrator