CRÒNICA 4a JORNADA

Perapo4

CRÒNICA 4a JORNADA

Palma 2ª: XÀBIA 10SELLA C 4, partida molt igualada fins el 5-3. Després l’equip local s’ha distanciat al marcador. Els últims jocs han estat molt igualats però la pilota “no ha dit” als Sellardos que han trobat dificultats en els molts enganxaors del carrer.

Palma 2ª: SAN VICENT A 10SELLA B 5, derrota en San Vicent en una partida que havia començat molt bé amb un 0-4 per als nostres. Després s’ha igualat i els locals han fet 9 jocs seguits fins el 9-4, després 9-5 i el definitiu 10-5. Partida marcada per el Sol al resto on no es veía cap pilota i aixó ha sigut molt important. A este fet s’ha adaptat millor l’equip local.

Palma 2ª: SELLA A 10LLÍBER 7, partida de més de 2 hores de durada i molt interessant i competida. Gran actitud dels 10 jugadors i molt puúblic presenciantla partida que ha ovacionat les moltes jugades interessants dels dos equips. Parcials de 7-1, 7-4, 8-4, 8-7 i 10-7. Bon triomf de Sella A contra un equip molt seriós.

Llargues 1ª: SELLA 10ALFÀS 1, triomf i 3 punts importants i necessaris per a continuar a la part alta de la classificació. Tot i les absències l’equip a jugat molt bé. Àlvaro va a mes cada partida i hui Jordi ha estat molt bé tant de resto com de contraresto. 3-0, 3-1 i 10-1. Molt bon ambient de públic en La Plaça Major de Sella. Llargues

2ª: XALÓ 5SELLA 10, 3 punts fora de casa que venen de categoría. La partida ha començat molt bé amb un 0-5 inicial, després 2-5, 3-6, 3-7, 3-9 i a continuació els locals han millorat el nivel sobre tot al traure i han apretat fins posar un 5-9. Destacar al jove traure de bragueta de Xaló que tan sols té 16 anys. Sella a la primera oportunitat ha tancat la partida i els tres punts. Molt jugar ¡!

Palma 1ª: AGOST 10SELLA 0, Sella contava amb absències de jugadors importants, tot i això els jocs han estat més disputats del que reflexa el marcador final i Sella ha merescut sumar alguns jocs. En la partida podem destacar al traure i resto d’Agost Sergi. Els jugadors de Sella no han estat malament però els d’Agost están a ara mateix a molt bon nivel.

La setmana que ve a la Plaça a intentar el triomf de locals ¡! Partides als Trinquets: A Benidorm: Pablo i Pere 60 vs Colau i Fêlix 35 A Murla (Copa 2): I Conillet 60 – Giner, Sala i Jordi 40

Quant a l'autor

apo4 administrator