Crònica 5a jornada

Perapo4

Crònica 5a jornada

Segona a LLargues: CAMPELLO 10SELLA 0. Sella no va estar bé ni al traure ni al resto. Al traure vam fer algunes faltes i aixó va provocar que les tretes anaren més curtes per asegurar, però ahí els restos locals aprofitaven per sumar bones ratlles o quinzes. Al resto no vam poder entrar en joc, ja que les llargues i colocades tretes de Juan tocaven paret i “es morien” de tal manera que no es podien jugar. Derrota contundent en un carrer molt complicat. La derrota no altera els objectius de l’equip. El proper finde a intentar sumar de locals.

Primera Palma: SELLA 6TIBI A 10. Partida jugada diumenge matí davant una Plaça major de Sella plena i que presentava la millor entrada de la temporada. També havien aficionats de Tibi. La partida era molt difícil però Sella ha estat molt bé en el tram inicial i central de l’enfrontament. Parcials 2-0, 2-2, 4-2, 5-3, 6-4. Jocs igualats i disputats amb grans pilotades que rebien els aplaudiments de la nombrosa afició de Sella. Però en eixe moment hem baixat el nivell físic i també mental i ens em vingut un poc avall. Aixó davant l’actual campió i líder es nota. Tibi ha sumat jocs amb major rapidessa i tot i que Sella ha pogut sumar el punt finalment el resultat ha sigut de 6-10. Quico ha destacat en Sella i Miki i Canari en Tibi. La temporada es llarga i cal seguir lluitant en busca dels bons resultats.

Primera Llargues: Murla B – Sella aplaçada per la pluja

IMG-20150316-WA0001Segona Palma: SAN VICENT B 2SELLA A 10. Tercera victòria consecutiva dels nostres i tres punts molt bons fora de casa. Parcials de 0-7, 2-7 i 2-10. Els jocs dels locals han sigut a causa d’ errades visitants. Bé Sella i a seguir jugant ¡! Podem destcar el debut de Julio en aquesta temporada. La seguent partida será molt interessant i important: Sella A vs Calp. Sella B i Sella C de palma segona tenien jornada de descans.

Pablo ha jugat dos partides aquest cap de semana i les ha guanyades les dos jugant a gran nivell. A Pedreguer: Francés i David 30 – Pablo i Hector 2 60 // A Dénia: Pablo, Félix i Carlos 60 – Genovés II i Pere 55.

Jordi amb el seu equip del Caixa Popular ha perdut la seua partida per 60-35 al Trinquet de Xàbia.

Pel que respecta als JECV de Raspall la nostra Escola va guanyar les seues partides contra l’escola d’Altea. Podem destacar la partida entre els Alevins A. Antonio, Arnau i Àngel van guanyar per 5-0 contra els seus rivals que són, de moment, els líders de la classificació al grup central d’Alacant. El proper cap de semana més pilota ¡! Avant ¡!

Quant a l'autor

apo4 administrator