Crònica 7a jornada

Perapo4

Crònica 7a jornada

El cap de setmana va començar la matinal de dissabte amb la disputa dels JECV de Raspall entre les escoles de Sella i Alfàs. Gran matí de pilota amb moltíssima gent tant de Sella com d’Alfàs, i on es van disputar un total de 7 partides. Sella en va guanyar 2 i tan sols vam perdre en 2. Felicitats per disfrutar jugant a pilota a totes les nostres xiquetes i xiquets. Continueu així ¡! Els nostres Alevins s’han classificat per a la següent fase. S’ha disputat una nova jornada de la Lliga de Llargues i Palma. En concret, l’última de la primera volta. Els resultats dels nostres equips han estat els següents:

1ª Palma: SELLA 10CALP 1. Sella juga la partida més completa de la temporada. Bé al traure i al resto i domini amb claretad de tota la partida. Bon ambient de públic on volem destacar la presència majoritària de les nostres aficionades que hui superaven als homens en la Plaça. Calp ha fet el seu joc quan Sella en portava 3. També han hagut jugades de molta calitat per part dels nostres jugadors. Segona victòria i a continuar lluitant que encara queda molta lliga. A seguir ¡!

2ª Palma: BENIDOLEIG 7SELLA A 10. Cinquena victòria consecutiva de Sella A. Tot i aixó algo de decepció al no poder sumar els tres punts. Siga com siga, la classificació està molt igualada i els nostres están ben classificats. Ara caldrà fer-se molt fort a les partides de local i intentar que no s’escapen punts.

2ª Llargues: LA VILA 10SELLA 1. No s’ha pogut fer massa en el carrer del líder i màxim favorit per alçar-se amb el títol de la segona de llargues. Sella ha estat be al resto, però al traure els restos locals ens han dominat de manera contundent. Algunes jugades de calitat però domini vilero. Esta partida no era de la “nostra lliga”. Acabem la primera volta. La segona més ¡!

2ª Palma: BENIDORM 10SELLA B 2. Derrota contundent contra un equip que li favorien les condicions de la Canxa artificial de Benidorm. Superiors al bot de braç i bolera. Sella ha disposat de molts vals i oportunitats de fer jocs que no ha sabut aprofitar. En Sella la partida pot estar més igualada. A l’altra será ¡!

2ª Palma: SELLA C 10 XALÓ 2. Partida contra un rival directe. Els jocs han anat 1-0, 1-1, 4-1, 4-2 i 10-2. Ha hagut alguns jocs igualats però Sella ha fet una partida seriosa I amb molt de coneixement en totes les seues accions. El millor de la partida ha sigut les tretes del jove Vicent. Totes al puesto i tocant paret. Gran actuació que ha fet que rebera moltes ovacions per part de la nombrosa afició que hui s’ha donat cita en La Plaça Major. Triomf important i tercera victòria de la temporada que manté a l’equip en un cómode 4rt lloc. També podem destacar el debut i bona actuació en esta temporada del jugador més veterà que tenim en actiu: Adolfo I. A seguir ¡!

L’equip de Llargues 1ª tenía jornada de descans. En les properes setmanes es jugaran les partides aplaçades. Vos informarem de les dates i horaris. Aquest cap de setmana ens hem assabenta’t de la lessió de Pablo que el tindrà apartat dels Trinquets durant uns dos mesos. Molts ànims a Pablo i recorda que estem al teu costat. A recuperar-se i continuar lluitant pels teus somnis, que també són els nostres. Força amic ¡!

Quant a l'autor

apo4 administrator