Continua la pilota en Agost !!

Perdavid

Continua la pilota en Agost !!

Estem a meitat d’agost i la pilota no para de rodar pels nostres carrers. El passat cap de setmana vam tindre els seguents resultats a la Lliga de Perxa:

Primera: CASTELLS 8 – SELLA A 10. Parcials de 2-0, 2-1, 3-1, 3-2, 4-2, 4-4, 5-4, 5-6, 7-6, 7-8, 8-8 i 8-10. Bonica partida amb jocs alternats i a la fi un molt bon triomf fora de casa a un carrer ben complicat. 2 bons punts que ens permeten seguir a les posicions capdavanteres.

Segona: LA VILA 4 – SELLA B 10. Gran triomf contra un bon equip. Els nostes van estar molt acertats tant  a la perxa com al resto, destacant les jugades de bot de braç. L’equip local va cometre algunes errades que Sella va saber aprofitar. Continua la bona ratxa de triomfs. La pripera jornada jugarem en Campello. Un dels carrers més difícils.

Tercera: BENIFALLIM 10 – SELLA C 4. Derrota fora de casa on no rendim al mateix nivell que en casa. Tot i això la partida va durar mes de 1 h 30 m. Parcials de 8-1, 8-4 i 10-4. La joventut dels nostres i algunes errades no van poder fer més sdavant un equp ben experimentat i que té a Quelo com a gran feridor. Este dissabte jugarem contra Mutxamel a la Plaça.

La passada setmana Jordi i Pablo van jugar en festes a Parcent. Les dos van perdre per 10-8 però donant bones sensacions.

Dilluns Pablo va perdre en Alfara i Jordi, Jesús i Quico van guanyar la partida de Festes de Castells

 

Properes partides:

Divendres, Benassau-Sella, partida festes Benassau

Dissabte, perxa tercera, Sella C – Mutxamel i Campello – Sella B

Dissabte, TORNEIG A PASSAR CORDA “CLUB DE PILOTA SELLA” al frontó municipal. Organitzat pel Club amb la col·laboració de l’Ajuntament.

Dissabte, Pablo juga a Pedreguer i Jordi la Final de LLargues d’Alfara.

Sort a tots !!

 

Quant a l'autor

david administrator