Comença la tornada de la Lliga a Perxa.

Perdavid

Comença la tornada de la Lliga a Perxa.

Després de la jornada de descans per als nostres equips de 1ª i 2ª categoria, i jugar  la 7ª jornada l’equip de 3ª, comença la tornada de la fase de grups i tenim als tres equips en plena lluita per accedir a les semifinals.

Aquest cap de setmana han jugat tots els nostres equips. L’equip de 1ª va jugar el dissabte la partida que tenien aplaçada de la setmana passada contra Benasau. Els nostres van guanyar per 10 a 4 al fins al moment líder, i ens col·loquem líders del grup i amb molt bones expectatives de cara a les semifinals. Els equips de Benimagrell i Castells de Castells semblen a priori els possibles acompanyants en les semifinals junt a Benasau.

Benasau - Sella 1ª a Perxa_

L’equip de 2ª aquesta setmana, donat que l’ultima jornada de la fase regular es tindria que jugar en Festes de Sella, han avançat la jornada contra El Campello i van jugar dissabte de matí. Tot i anar guanyant 7 a 2, els nostres van acabar perdent per 9 a 10. Una llàstima ja que haguera estat una victòria clau per a poder estar quasi matemàticament classificats per a semifinals. Cal seguir lluitant cada ratlla, la setmana que ve tindran un altre duel important al carrer de Llíber.

Els de 3ª continuen el seu camí, i ja es col·loquen en 4ª posició després de guanyar per 9 a 10 als de Crevillent. Gran victòria que fa anar creixent les opcions d’aquest equip. Enguany amb el nivell que hi ha al grup de 3ª arribar a les semifinals seria un gran mèrit.

La propera jornada ens deixa les següents partides:

1ª           AGOST – SELLA

2ª           LLÍBER – SELLA  Diumenge vesprada, 17:00 hores.

3ª           AGOST – SELLA

 

Quant a l'autor

david administrator