L’arxiu de la memòria: 3.Cine-Teatro Avenida

L’arxiu de la memòria: 3.Cine-Teatro Avenida

Inaugurat en 1942 i fins la seua desaparició a principis de la dècada de 1970, el Cine Avenida va significar la principal font de cultura, entreteniment i vivències per al nostre poble.

En el present programa recordem la història del únic cinematògraf que ha tingut Sella de la mà d’un protagonista excepcional, Ramón García (Ramón de Mauricia), que va estar encarregat de projectar les pel·licules durant quasi trenta anys. També contarem amb els testimonis de Vicent Rubio i les germanes Antonia i Rosa Pérez.

L’arxiu – 3.Cine-Teatro Avenida

Quant a l'autor

radio editor

10 Comentaris fins ara

amparoPublicat al5:25 pm - març 26, 2013

Qué gust he tingut d’escoltar este programa, sobretot a Ramon de Mauricia contant les seues vivències com a cinematógraf, que desconeixia per complet.
També a Rosa i a Antonia per contar-nos les seues impresions sobre el cine com a espectadores.

Jo del cine m’en recorde molt poc, perque era molt menudeta (però m’en recorde). La imatge que tinc gravada en la memòria és la d’una llum verda fluorescent que hi havia a l’entrada del cine. Tal vegada era la taquilla on es venien les entrades o pot ser fora l’entrada al baret.

Enhorabona pel programa!!!.

GlòPublicat al10:05 am - abr. 5, 2013

Enhorabona pel programa si la documentació es meravellosa, els personatges increïbles, la música, Pablo, en això eres el millor, triant-la. Que gran¡¡¡

S'han tancat els comentaris.