L’Arxiu de la Memòria: 9. Nita del Carmen

Nita del Carmen, més coneguda a Sella com Juanita, fou una coneguda vedette alacantina que va adoptar el poble com la seua segona casa. Des de la seua arribada a principis de la dècada de 1970, ja retirada del món de l’espectacle, es va convertir en una estreta col·laboradora de José Orquín “Pepito” en l’organització del Festival, pràcticament fins a la seua mort. Al Festival va poder desenvolupar la seua passió per la coreografia i la seua experiència en el gènere de la Revista. De la ma de Maribel Pastor, fundadora junt amb Pepito d’un Festival que prompte complirà 50 anys, recordarem a aquesta figura irrepetible de la nostra cultura musical. També podrem sentir els testimonis de Kika Manero i Roberto Fracés.

L’arxiu de la memòria: 9.Nita del Carmen

Aneu a la barra d'eines