La ciència de cada dia: 5.Bioquímica del vi

La ciència de cada dia: 5.Bioquímica del vi

El vi forma part de la nostra cultura. Des de segles elaborem el vi artesanalment en les cases de camp, cuidant el raïm durant tot l’any fins que arriba la festa de la verema. Després, esperem pacientment a que el most evolucione poc a poc fins donar-nos aquesta beguda tan característica i que pareix que en els últims anys està agafant més protagonisme.

Però, sabem que en tot el procés d’elaboració del vi estan involucrades milers de substàncies químiques amb les seues reaccions? Sabem que són  microorganismes els encarregats fonamentalment de la transformació del most en vi? Hui parlarem de la química orgànica i totes aquestes substàncies i reaccions bioquímiques importants en l’elaboració del vi.

La ciència de cada dia: 5é programa ▶ custom player

Quant a l'autor

radio editor

5 Comentaris fins ara

CarlosPublicat al8:41 pm - oct. 27, 2013

i que passa amb la mistela?

S'han tancat els comentaris.