El magazín de Novembre 2014

El magazín de Novembre 2014

Torna el magazín amb tota l’actualitat del moment a Cabiló Ràdio. Hui parlem sobre  l’avanç de les obres del nou carrer Vicent Soler Carreró, l’Ajuntament oferta un nou PAMER per a desembre a Sella, obri la peixcateria després de quasi nou mesos tancada, continuen els problemes amb els excrements de gos, s’oferix un curs d’anglès comercial a Sella.

A més a més, parlem amb la nova comissió de festes i  com sempre, fem un repàs de l’activitat cultural, la pilota i recordem l’agenda cultural i d’oci del poble de Sella i la Marina Baixa, durant les setmanes següents.

El magazín de novembre 2014

Si no veus la guia d’audició polsa llegir mes,…

Guía audició:

Notícies ———– 00:00
Entrevista ——— 09:25
Cultura ————- 12:10
Cançó del mes — 21:13
Esports ————- 25:54
Agenda ————– 31:38

Quant a l'autor

radio editor